Între doi, nu o plouă! Femeia care trăieşte cu soţul şi amantul sub acelaşi acoperiş

Publicat pe 07.12.2013 la 16:07 Actualizat pe 07.12.2013 la 19:40

Viaţa unei femei bate filmul... şi orice fantezie erotică. Maria Butzki este norocoasa "posesoare" a doi bărbaţi nebuni după ea, dispuşi să împartă o familie şi o casă. Femeia locuieşte cu cei doi copii ai săi, soţul şi amantul sub acelaşi acoperiş!

O britanică de 33 de ani a reuşit să-şi convingă soţul şi amantul să locuiască în aceeaşi casă, ba chiar să devină prieteni - asta da putere de persuasiune! "Oamenii cred că este bizar dar îi iubesc pe amândoi şi nu pot să aleg între ei".

Conform Mirror, cei trei s-au mutat împreună abia anul trecut, după trei ani în care Maria pendulase între cei doi bărbaţi. Peter, amantul, doarme pe canapea, în timp ce Paul, soţul, are o cameră la etaj. Ea împarte dormitorul cu fata mai mare: "Niciodată nu am împărţit un pat. Deşi am relaţii sexuale cu amândoi, păstrăm discreţia. Dacă Paul este plecat, atunci s-ar putea să fac dragoste cu Peter şi vice-versa. Dar niciunul nu vorbeşte despre asta".

Peter a intrat în scenă într-un moment dificil pentru căsnicia lor. Maria şi Paul fuseseră căsătoriţi de 13 ani, iar lucrurile nu mai era ca înainte. "Cineva mi-a făcut cunoştinţă cu Peter şi m-am simţit atrasă de el instant", spune Maria, iar acesta, însurat la rândul său, pe atunci, confirmă: "A fost ca un fulger... dragoste la prima vedere".

Cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt , iar Maria s-a văzut nevoită să îi spună adevărul lui Paul. Femeia a renunţat la casă, căsnicie şi copii şi s-a mutat cu Peter. Dar inima sa nu era împăcată, aşa că a încercat, pe cât posibil, să menţină legătura cu trecutul său. În curând, Maria făcea naveta între cei doi bărbaţi din viaţa ei.

Cu trecerea timpului, bărbaţii s-au împrietenit, descoperind că au lucruri în comun, iar în scurt timp, cei cinci plecau în concediu împreună.

"Le-am spus că îi iubesc şi că nu pot trăi fără ei", povesteşte Maria. Spre bucuria ei, aceştia au înţeles şi s-au mutat împreună. "Paul şi eu ne respectam, aşa că nu ne-am considerat rivali", a spus Peter iar Paul a înţeles că el poate fi un fel de tată surogat pentru copii săi, Laura şi Amy.

foto: hepta.ro

În articolul

Între doi, nu o plouă! Femeia care trăieşte cu soţul şi amantul sub acelaşi acoperiş

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x