Mesajul emoționant, publicat de Diana de la "Insula Iubirii". Ce s-a întâmplat cu relația ei cu Ben: "Scriu aceste rânduri ..."

Publicat pe 27.05.2017 la 19:33 Actualizat pe 27.05.2017 la 20:47

Concurenta de la Insula Iubirii face marturisiri incredibile!

Au fost dornici să-și testeze relația, așa că au ajuns pe "Insula Iubirii". Pe parcursul filmărilor însă, Diana și Ben au avut parte de tot felul de "surprize".

Siguri pe sentimentele lor, Diana și Ben au venit pe "Insula Iubirii", siguri fiind că nu vor cădea prada tentațiilor de aici.

Ajunși în Thailanda, lucrurile s-au schimbat total pentru ei... Într-o postare, făcută pe facebook, Diana mărturisește că se pregătește pentru un nou început, dând de înțeles că povestea dintre ea și Ben a luat sfârșit.

Sau oare s-au decis să șteargă totul cu buretele și să-și mai acorde o șansă?

"Am căzut, mă doare, am făcut câteva răni dar toate acestea or sa treacă. Am sa mă șterg, bandajez, mă voi ambiționa și am sa mă ridic din nou... așa cum am făcut-o de multe ori.

Am învățat, din fiecare căzătura pe care am luat-o și voi învață din cele care vor veni...Toate acestea vor trece, cu timpul, timpul îmi va da trei lucruri prețioase acelea fiind RĂBDARE, PUTERE și ÎNCREDERE in mine.
In cele din urma, le voi lua cu mine le voi pune intr-o geanta și voi pleca intr-o noua etapa a vietii,un nou început.

Scriu aceste rânduri stand pe balcon fumând o țigară și gândindu-mă la un nou început ...", scrie Diana, pe care o puteți urmări în fiecare luni și marți, de la ora 20.30, la Antena 1.

În articolul

Mesajul emoționant, publicat de Diana de la "Insula Iubirii". Ce s-a întâmplat cu relația ei cu Ben: "Scriu aceste rânduri ..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp