Lucruri pe care să NU le faci dacă încerci să-l cucerești

Publicat pe 14.01.2014 la 09:08 Actualizat pe 14.01.2014 la 09:49

Când Cupidon își face loc în viața noastră, de cele mai multe ori nu gândin foarte limpede lucrurile pe care le spunem sau facem. Și din păcate, tocmai acest lucru ne împiedică să îl facem pe cel care ne-a picat cu tronc să se îndrăgostească la rândul său de noi.

Când Cupidon își face loc în viața noastră, de cele mai multe ori nu gândin foarte limpede lucrurile pe care le spunem sau facem. Și din păcate, tocmai acest lucru ne împiedică să îl facem pe cel care ne-a picat cu tronc să se îndrăgostească la rândul său de noi. Din dorința de a cuceri un bărbat, multe femei fac tot felul de greșeli care le îndepărtează de el. De aceea, dacă vrei să-l faci să se îndrăgostească de tine, NU apela la aceste trucuri:

1. Interesul față de sport

Dacă nu urmărești meciurile de fotbal, nu te interesează tenisul sau cursele de mașini, nu pretinde exact opusul. Nu este nimic mai penibil decât o persoană care pozează în ceea ce nu este. Adevărul va ieși la lumină restul de rapid și la fel de rapid va dispărea și el din viața ta.

2. Bronz fals

Poate la un moment dat el a spus că în general îi place pielea bronzată, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să te programezi imediat la solar. Dacă vei fi brusc portocalie la următoarea întâlnire vei da de înțeles două lucruri: ești prea ușor de manipulat și încă nu ți-ai dat seama că bronzul fals nu prea avantajează pe nimeni. Plus: este nesănătos.

3. Râzi la orice glumă

Atunci când ne place de cineva, este firesc să vrem să îi intrăm în grații. Însă dacă râzi la orice glumă a sa doar ca să îl flatezi, te fâstâcești în fața lui la orice remarcă și te străduiești prea mult să te faci plăcută, nivelul de interes pe care îl are pentru tine va scădea direct proporțional cu demonstrațiile tale de iubire.

4. Te porți ca un bărbat

Vrei să te perceapă ca pe o tipă cool și nu o prințesă răsfățată, așa că adopți o atitudine de fată rea, înjuri des și bei bere cot la cot cu el și amicii lui, apoi faceți concurs de cine râgâie mai tare. Unii bărbați poate chiar se vor bucura că ai un astfel de comportament, dar majoritatea vor o iubită, nu un alt membru în gașca de băieți.

5. Exagerezi cu look-ul sexy

Sutienele cu push-up și fustele mini atrag toate privirile, dar nu te vor ajuta prea mult să îl determini pe un bărbat să te iubească. El își dorește o iubită cu o personalitate interesantă, care să îl iubească și să îi fie alături, nu doar un trofeu. Dacă mizezi prea mult pe sexualitate, s-ar putea să pierzi controlul și să nu mai știi dacă simte ceva pentru tine, sau doar îi place cum arăți la brațul lui. Mai mult, ar putea să nu observe cum ești tu de fapt, ca persoană.

6. Te porți prostește și te prefaci neajutorată

Bărbații nu vor să fie cu o păpușă prostuță, de aceea nu te purta ca atare. Este o diferență între a-l face pe el să se simtă apreciat și admirat de tine pentru că merită și a te devaloriza constant pe tine pentru ca el să iasă în evidență. Îi vei pierde rapid respectul și mai grav, îți vei pierde și respectul de sine.

7. Nu spune “da” dacă nu ești pregătită și nici “nu” doar ca să îl testezi

El vrea să faceți sex și bate apropuri tot mai dese, iar tu ai vrea să mai amâni acest lucru, dar ți-e teamă că te va părăsi. Dacă te lasă pentru că nu mai are răbdare, îți este mai bine fără el. Nu dovedește decât faptul că nu îl interesezi atât de mult încât să îți respecte dorințele. În același timp, dacă arzi de nerăbdare să vă iubiți, nu te preface dezinteresată de acest aspect prea mult timp doar pentru a-i testa limitele sau pentru a dovedi ceva. Fii sinceră cu el și cu tine însăți.

Foto: hepta.ro


În articolul

Lucruri pe care să NU le faci dacă încerci să-l cucerești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x