Mamici pe care sa le eviti cand cauti partener de joaca celui mic

Publicat pe 04.11.2010 la 18:15

Cel mic are nevoie sa isi faca prieteni, sa interactioneze cu alti copii, sa iasa in aer liber si sa se joace. In special daca nu are un fratior, vei cauta probabil sa te imprietenesti cu alte mamici care au copii de aceeasi varsta cu al tau si sa va intalniti in parc sau la una dintre voi acasa, pentru a petrece timpul impreuna.

Din pacate, a gasi pe cineva care sa fie compatibil atat cu tine, cat si cu cel mic, poate fi uneori mai dificil decat sa iti gasesti jumatatea. Fie cunosti o femeie absolut adorabila, iar copiii vostri nu se suporta deloc, fie copiii sunt de nedezlipit, dar abia poti rezista 5 minute in compania mamei sale:

1. Mama ocupata

Acest tip de femeie nu cauta sa isi faca prieteni, cauta doar un loc in care sa isi lase copiii pentru cateva ore, in timp ce ea isi vede nestingherita de ale sale. La inceput se arata draguta, sta cu tine la o cafea, iar la un moment dat se uita la ceas si se scuza ca trebuie sa fuga pana la banca, sa plateasca o factura.

In timp, devine mai confortabila cu situatia si aceste mici treburi pe care le are de rezolvat se transforma in dupa-amieze intregi in care tu ai grija de copiii ei si ea merge la coafor sau isi rezolva alte treburi. Totul ar fi perfect, daca relatia ar fi reciproca, dar ea e prea ocupata sa gaseasca pe cineva care sa ii fie dadaca gratis.

2. Mama de ocazie

Aceasta te suna in ultimul moment, cand se plictiseste sau isi aminteste de tine pentru ca are nevoie de ceva. In cateva minute este la tine la usa. Ai vrea sa ii spui nu, insa niciodata nu reusesti sa iesi din situatie, mereu te incolteste cu o scuza sau un motiv pe care nu il poti refuza.

Te simti folosita si slaba ca nu ii poti spune nu, ca intervine in rutina ta cand are chef si te simti obligata sa o consolezi.

3. Mama cu tupeu

La inceput, aerul ei increzator este exact ceea ce te atrage la ea. Nu ii este teama sa fie franca, sa ii spuna profesorului ca greseste sau sa puna la punct o alta mamica atunci cand aceasta intrece masura. Dar ce iti parea atat de grozav la inceput se transforma in crize de narcisism.

Nu suna atunci cand iti promite acest lucru si nu apare la intalniri, lasandu-te balta in ultimul moment. Realizezi ca nu este prea disponibila emotional si ca nu e chiar lucrul pe care sa ti-l doresti.

Foto: evergreen-academy.com

În articolul

Mamici pe care sa le eviti cand cauti partener de joaca celui mic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă fenomenul
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii care au secrete în relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri în profunzime cu partenerii lor
useit.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive
as.ro
Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune: „Fac ceva ce duce la rezultat”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x