Nu crede în căsătorie - motiv plauzibil sau indiciu că nu ești tu aleasa

Publicat pe 30.04.2014 la 12:45 Actualizat pe 30.04.2014 la 16:26

Dacă tu vrei să te căsătorești, dar partenerul tău de viață se declară total împotriva acestei instituții care “ucide romantismul și iubirea”, cu siguranță te afli într-un impas. Probabil te întrebi ce să faci: să rămâi cu el? să aștepți să se schimbe? să accepți că poate nu te vei mărita niciodată sau pur și simplu să pleci? Trebuie să îți răspunzi la câteva întrebări esențiale.

Dacă tu vrei să te căsătorești, dar partenerul tău de viață se declară total împotriva acestei instituții care “ucide romantismul și iubirea”, cu siguranță te afli într-un impas. Probabil te întrebi ce să faci: să rămâi cu el? să aștepți să se schimbe? să accepți că poate nu te vei mărita niciodată sau pur și simplu să pleci? Trebuie să îți răspunzi la câteva întrebări esențiale:

Este anti-căsătorie sau nu este sigur în privința ta?

Trebuie să îți dai seama cât de determinat este să nu se căsătorească și dacă este dispus la compromisuri. În multe situații, bărbații preferă să declare că nu cred în căsătorie atunci când sunt într-o relație convenabilă, din care nu vor neapărat să iasă și pe care o țin până în momentul în care apare femeia de care se îndrăgostesc cu adevărat și pe care o iau de soție. De câte ori nu ai auzit despre situațiile în care un el ieșit dintr-o relație de lungă durată, se căsătorește rapid cu următoarea iubită în mai puțin de un an, deși i se jurase fostei că nu se va însura niciodată?

Acest lucru nu înseamnă că nu există oameni care sunt real împotriva căsătoriei și care iubesc sincer și devotat și fără să semneze o hârtie la primărie, însă trebuie să afli exact de ce se opune. A vrea să te căsătorești nu este un lucru demodat și nu de puține ori cei care nu trec testul și nu vor să legalizeze relația sunt de fapt cei care nu îi vad un viitor din păcate. Mai mult, trebuie să îți dai seama dacă el este genul de bărbat cu care vrei să construiesti ceva de durată, sau dacă îți lasă împresia că ar putea dispărea din viața ta când ar găsi oportunitatea.

Nu grăbi lucrurile

În loc să cauți deja oferte de vacanță unde ați putea petrece luna de miere de îndată ce dă semne că nu mai este atât de împotriva căsătoriei, cel mai bine este să îi dai timp să se ajusteze. Mulți bărbați se simt forțați să ia o decizie, iar acest lucru nu va fi benefic relației dintre voi. Nu este important să îl convingi să te ceară de soție, ci să aveți o viață fericită împreună. Nu pierde acest lucru din vedere și nu fă din căsătorie un scop. Poate părinții lui au divorțat sau există alte traume în viața lui care l-ar putea împiedica să creadă în promisiuni de-o viață, de aceea nu trata problema într-un mod superficial și nu-l cicăli.

Ultimatumul - o idee bună?

Bărbații detestă să fie amenințați. Poate faptul că-l sperii va funcționa și vei obține cererea mult dorită, dar ești sigură că așa vrei să decurgă lucrurile? Nu crezi că te vei întreba mai apoi dacă el într-adevăr a vrut să se căsătorească cu tine? Mai mult, ai putea fi surprinsă de răspunsul lui. Ultimatumul ar putea fi exact lucrul care îl va face să fugă de tine.

Jocul așteptării

Unele femei aleg să aștepte și să spere în tăcere. Anii trec, ele nu primesc inelul, iar frustrările cresc. Nu suferi în liniște, pentru că la un moment dat vei exploda sau vei începe să te porți urât cu el.

Foto: hepta.ro

În articolul

Nu crede în căsătorie - motiv plauzibil sau indiciu că nu ești tu aleasa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x