Nu deveni o "bridezilla"! Cele mai frecvente greșeli pe care le fac viitoarele mirese

Publicat pe 07.03.2014 la 15:05 Actualizat pe 07.03.2014 la 17:35

Ziua nunții este un moment extrem de important pentru o femeie. Însă emoțiile care cresc tot mai mult cu fiecare moment și încercarea de a organiza o petrecere de vis te pot distrage de la ce este cu adevărat important și fără să îți dai seama te poți transforma într-o mireasă extrem de nesuferită.

Ziua nunții este un moment extrem de important pentru o femeie. Însă emoțiile care cresc tot mai mult cu fiecare moment și încercarea de a organiza o petrecere de vis te pot distrage de la ce este cu adevărat important și fără să îți dai seama te poți transforma într-o mireasă extrem de nesuferită.

Ai grijă la următoarele semne care indică faptul că o iei pe drumul greșit:

Vorbești non-stop despre nuntă

Cineva îți pune o banală întrebare politicoasă, de tipul “ce mai faci?” și înainte să își dea seama ce mare greșeală a făcut, începi un monolog de vreo 30 de minute în care îi dai toate detaliile despre cum va arăta tortul și ce pantofi ai probat până acum. De ce multe mirese nu își dau seamă că nu toată lumea este interesată de fiecare mic aspect al unei nunți? În general acest lucru are de-a face cu modul în care femeile trec prin întreg procesul de trecere de la viața pe care o aveau până acum la căsătorie. Deși este în general o perioadă frumoasă, logodna poate aduce și foarte mult stres. Trebuie să ai încredere că totul va fi bine și să încerci să dai răspunsuri scurte și relevante despre nunta ta.

Cheltuiești prea mulți bani

Dacă la început ai spus că vrei o nuntă mică și cochetă, cu cât se apropie ziua cea mare, cu atât te arunci în tot mai multe cheltuieli legate de decor, muzică sau alte lucruri. Deși îți dorești probabil să te căsătorești doar o singură dată, nu lăsa ca acest lucru să îți servească drept scuză pentru a exagera cu bugetul. Dacă îți spui în mod repetat “o singură dată în viață mă mărit, e cel mai important eveniment”, la un moment dat este posibil să uiți de faptul că viața continuă și după nuntă și că un start bun este unul din care lipsesc datoriile. Pe cât de mult plănuiești nunta, pe atât de repede ea se consumă, de aceea este important să o faci memorabilă fără a trăi un calvar după, când descoperi că de fapt nu îți permiți ceva atât de extravagant. Cheltuielile necumpătate îți pot afecta și relația și cel mai important lucru este să nu uiți că nunta este ceva important pentru voi ca și cuplu, nu doar pentru tine.

Îți neglijezi logodnicul

Căutarea rochiei perfecte, probele, planurile interminabile și alergătura după tot felul de lucruri te pot face să devii prea ocupată. Atât de ocupată încât să te vezi tot mai puțin cu logodnicul tău. Un astfel de comportament nu va face decât să vă îndepărteze unul de celălalt exact când vă pregătiți să faceți un pas extrem de important împreună. Dacă în acest stadiu deja nu îți valorezi suficient de mult relația încât să îi acorzi timpul necesar, după nuntă ai putea realiza că vă aflați în situația neplăcută în care nu vă mai înțelegeți ca la început.

Devii obositoare și ai tot mai multe pretenții de la cei din jurul tău

Familia și prietenii îți sunt alături și fiecare încearcă să te ajute cum poate. Însă dacă lista de de cereri și așteptări crește pe zi ce trece și te aștepți ca timp de câteva luni cei din jurul tău să “lucreze” șapte zile din șapte pentru a te mulțumi pe tine, este cazul să iei o pauză și să te întrebi foarte serios de ce ai nevoie de atât de multă atenție. Experții atrag atenția asupra faptului că acest tip de comportament indică teamă. Teamă că prietenele necăsătorite se vor îndepărta sau că lucrurile se vor schimba prea mult. În încercarea de a se asigura că cei dragi îi vor fi mereu aproape, mireasa încearcă să îi implice prea mult în tot procesul prin care trece ea, ajungând să transforme totul într-o corvoadă.

Nu ții cont de sentimentele părinților tăi

Pregătirea pentru nuntă poate fi o perioadă foarte intensă și în loc să te bucuri pe deplin de ceea ce te așteaptă, totul s-ar putea transforma într-un șir ridicol de certuri. Totul poate are de-a face cu faptul că persoanele implicate realizează faptul că ai crescut. Într-un fel, abia acum realizezi că intri într-o nouă etapă, că îți formezi propria familie. Părinții pe de altă parte trebuie să se obișnuiască cu ideea că nu mai ești copilașul lor. Acest proces poate fi unul destul de dificil, de aceea încearcă să gestionezi totul cu diplomație și mult calm.

Exagerezi cu dietele

Probabil vrei să arăți fabulos în ziua nunții, însă ai grijă să nu depășești limitele și în loc să arăți proaspătă și fericită, să fii trasă la față și obosită sau mai rău, să nu te simți deloc bine în ziua nunții. Nu te înfometa și nici nu încerca să arăți ca un super model în ziuă nunții încercănd să slăbești zeci de kilograme în câteva luni. Logodnicul tău te iubește așa cum ești, iubește-te și tu. Iar dacă vrei într-adevăr să slăbești, fă-o chibzuit și cu răbdare pentru a avea rezultate de durată.

Foto: hepta.ro


În articolul

Nu deveni o "bridezilla"! Cele mai frecvente greșeli pe care le fac viitoarele mirese

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x