Poți să economisești banii pentru manichiură! Ce observă de fapt bărbații la PRIMA ÎNTÂLNIRE!

Publicat pe 03.12.2014 la 16:23 Actualizat pe 03.12.2014 la 18:29

Primele întâlniri pot fi extrem de amuzante sau pot deveni o tortură. De fiecare dată însă ne facem griji privind ținuta pe care o alegem sau ce va crede el despre noi

Huffington Post

Primele întâlniri pot fi extrem de amuzante sau pot deveni o tortură. De fiecare dată însă ne facem griji privind ținuta pe care o alegem sau ce va crede el despre noi. Ce este totuși în mintea lui atunci când faceți cunoștință pentru prima dată. Noi am descoperit patru lucruri pe care el le va observa din prima la tine:

1. Dacă ești punctuală - este extrem de important să respecți ora la care i-ai promis că vă întâlniți. Punctualitatea spune multe despre tine.

2. Este important comportamentul tău în pauzele din conversație - bărbații își doresc să descopere adevărata ta față, ascunsă sub masca primei întâlniri, motiv pentru care el va dori să te vadă cum te comporți atunci când e liniște. Fie ești genul emotiv și îți va fi greu să deschizi discuția, ori vei găsi imediat un subiect.

3. Trebuie să te oferi să plătești consumația - orice bărbat adoră să vadă o femeie independentă la celelalt capăt al mesei. Chiar dacă le face plăcere să fie niște domni, este un gest frumos din partea ta să te arăți sigură pe tine.

4. Orice strălucire din timpul întâlnirii - este importantă pentru el. În acest mod vă veți da seama că sunteți sau nu făcuți unul pentru altul.

5. Zâmbetul - cel mai important dintre toate este zâmbetul. Bineînțeles, un bărbat va fi cu ochii și pe manierele tale față de cei de la restaurant și de ce să nu recunoaștem și la formele tale.

În articolul

Poți să economisești banii pentru manichiură! Ce observă de fapt bărbații la PRIMA ÎNTÂLNIRE!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x