Se casatoresc anul asta? 4 frumuseti de la Hollywood care ar putea imbraca rochia de mireasa in curand

Publicat pe 15.08.2012 la 16:14 Actualizat pe 15.08.2012 la 19:30

Au o cariera de succes, se numara printre cele mai dorite femei din lume si sunt fericite alaturi de logodnicii lor. Unele si-au intemeiat chiar si o familie alaturi de jumatatile lor, fara a se casatori insa. Presa speculeaza ca aceste patru frumuseti ar putea sa imbrace rochia de mireasa in viitorul apropiat.

Dupa o casatorie esuata cu muzicianul Chris Robinson, Kate Hudson pare ca si-a gasit in sfarsit fericirea, alaturi de un alt artist. Actrita americana are o relatie cu solistul trupei Muse, Matthew Bellamy, inca din primavara anului 2010. Un an mai tarziu, in aprilie 2011, Kate a anuntat ca iubitul ei a cerut-o in casatorie. Cei doi au impreuna si un baietel pe nume Bingham Hawn, care s-a nascut luna trecuta.

Frumoasa originara din Brazilia, Alessandra Ambrosio, poate fi considerata "veterana" topului. Supermodelul Victoria's Secret este este logodita cu iubitul ei afacerist, Jamie Mazur, inca din anul 2008. Cuplul are impreuna si doi copii: Anja Louise, o fetita de patru ani si un baietel, Noah Phoenix, nascut in primavara acestui an.

Naomi Watts este alta actrita de la Hollywood care ar putea imbraca rochia de mireasa anul acesta. Frumoasa blonda are o relatie cu actorul Liev Schreiber inca din 2005. Naomi a confirmat la inceputul anului 2009 ca cei doi s-au logodit. Primul copil al cupului, Alexander "Sasha" Pete, s-a nascut in 2007, iar cel de-al doilea copil, Samuel "Sammy" Kai, un an mai tarziu.

Actrita americana Kristen Bell s-a despartit in 2005 de logodnicul cu care era impreuna de cinci ani, Kevin Mann. Doi ani mai tarziu, ea a inceput o relatie cu actorul si comedianul Dax Shepard. Cei doi sunt logoditi din ianuarie 2010 si nu au inca niciun copil impreuna.

Nou intrate in randul femeilor serioase, cu un diamant pe inelar, sunt vedete precum actrita Jennifer Aniston, cantareata Miley Cyrus si vedeta din "Modern Family", Sofia Vergara.

Sursa foto: hepta.ro

În articolul

Se casatoresc anul asta? 4 frumuseti de la Hollywood care ar putea imbraca rochia de mireasa in curand

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x