Secretele femeilor: zece lucruri pe care acestea nu le spun barbatilor

Publicat pe 02.03.2011 la 19:15

Se uita in ochii tai de barbat si iti spune ca te iubeste. O crezi, dupa cum te priveste si te tine in brate. In mintea ta, esti sigur ca nu te poti insela. Stii insa partea ascunsa a unei femei?

O femeie iti poate da sufletul si trupul, insa niciodata nu-ti va da si mintea. Secretele sunt parte a fiintei lor, fara de care s-ar simti prea vulnerabile si expuse.

Nu e greu de ghicit ca, la capatul acestui labirint de mister, te afli tu. Iata 10 ganduri pe care nu ti le va spune, indiferent de situatie.


1. "Am o prietena care stie totul despre noi"

Te gandesti ca tu esti parte a unei relatii si nu un subiect de discutie, insa femeile au alta parere. E foarte probabil ca cineva, de undeva, sa stie tot ce zici si ce faci.


2. "Am fantezii cu tine"

Ti-ai dori acest lucru, desi nu crezi ca ea ar putea avea o asemenea latura sexuala. Cu toate acestea, inainte de a fi dormit impreuna, te-a dezbracat de zeci de ori in gand.


3. "Mereu te compar cu fostii iubiti"

Cosmarul oricarui barbat, secretul oricarei femei. Desi ai pretentia sa fii unic si incomparabil, lucrurile nu stau chiar asa. Chiar daca face constant comparatii, nu-ti va spune asta. Pe bune, nici nu-ti doresti sa afli...


4. "Nu arat mereu atat de bine"

Cand o vezi, e un inger pe pamant. Fata curata, pielea fina si igiena impecabila sunt atuurile ei, insa cu greu vei sti cate eforturi depune in acest sens.


5. "Sunt compet dezorganizata"

Desi pare o femeie stapana pe sine si foarte calculata, mereu face lucrurile in graba. In spatele acelui stil vestimentar elegant stau munti de haine aruncate si un intreg labirint de produse cosmetice.


6. "Stiu ca te uiti uneori la filme porno"

Tabu insa, de obicei, realitate. Ea stie, dar nu ti-o va spune. Chiar daca nu esti genul de persoana care vizioneaza, uneori, filme erotice, oricum te va banui. Pare un subiect delicat, insa ele nu-si fac prea multe probleme.


7. "M-ai facut sa plang"

Probabil ti-a spus de multe ori ca nu a plans niciodata din cauza ta. Ei bine, daca aveti o oarecare experienta impreuna, sa stii ca minte. Cu siguranta a avut un moment in care a izbucnit in lacrimi.


8. "Iubesc sa stiu ca esti gelos"

Desi va face totul ca sa nu para infidela, se bucura atunci cand esti gelos, deoarece se simte apreciata. E unul din micile pacate "delicioase" ale femeilor.


9. "Pornesc certuri cand sunt ignorata"

Stii foarte bine ca, atunci cand o femeie are chef de cearta, nu o poate opri nimeni. Ei bine, acum cunosti si motivul. Nu-i spune niciodata sa se calmeze, decat daca vrei sa mentii starea conflictuala. Da-i putina atentie, se linisteste imediat.


10. "Am fantezii cu prietenul tau"

Daca ai prieteni care seamana cu tine, se va gandi la cel putin unul din ei. Doar ca exercitiu de fantezie. Acest lucru te-ar enerva atat de tare, incat nu ti-o va spune niciodata. Iar tu nu o vei crede in stare.

foto: Hepta.ro

În articolul

Secretele femeilor: zece lucruri pe care acestea nu le spun barbatilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x