Tineri si talentati: Nu au implinit 18 ani si sunt maestri in domeniul lor!

Publicat pe 27.11.2012 la 15:39 Actualizat pe 27.11.2012 la 17:14

Akane Niikura

Sunt copiii minune ai generatiei lor. Au ajuns sau pot ajunge usor in Cartea Recordurilor cu titlul de cei mai tineri experti intr-un domeniu: yoga, tatuaje, surfing, management sau... sake. La nici 18 ani, au abilitati si cunostinte incredibile. Iata ce pot face 5 copii la varsta la care noi desenam cu creta pe trotuar!

Cel mai tanar...

1. Profesor de Yoga: Shruti Pandey are numai 8 ani, dar deja este certificata pentru a preda yoga. Ultimii ani si i-a petrecut la un ashram in nordul Indiei, unde a avut drept invatacei adulti. Ciudata cum e soarta unora!

Antrenorul ei, in varsta de 67 de ani, a luat-o sub ingrijirea sa de la 4 ani si si-a dat seama ca fetita era inzestrata cu un dar. Fratele ei, in varsta de 13 ani, era un yoghin devotat si intrase in Cartea Recordurilor pentru cel mai tanar practicant de yoga care a invatat 84 de pozitii.

Clasele ei incep de la 5.30 in fiecare dimineata, la Brahmanand Saraswati Dham, in oraselul Jhunsi. Imbracata in colanti albi si tricou rosu, fata apare in fata celor 30 de ucenici, oameni de afaceri, casnice si chiar pensionari, si fara sa se lase intimidata, isi incepe orele.

2. CEO: O fetita de 15 ani este director general la o firma de animatii, devenind cea mai tanara persoana cu acest statut din lume. Compania a fost infiintata de tatal ei, dar titlul nu i-a cazut in brate. Indianca Sindhuja Rajaraman a fost numita cel mai rapid designer de animatii in 2D si 3D de catre NASSCOM (Asociatia Nationala de Software si Servicii pentru Companie) la Intalnirea de Gaming si Animatie tinuta in Hyderabad, Andhra Pradesh (India) in 2010.

"Sunt mandra ca sunt designer de animatii. Postul de CEO este un titlu dat de companie. Invat animatie la nivelul de CEO pentru a-mi merita locul. Nu exista limita de varsta in acest domeniu", o citeaza site-ul Sify Finance.

3. Surfer: In 2007, a devenit cel mai tanar surfer din lume, la varsta de numai 2 ani! Australianul Jaylan Amor are acum 7 ani, dar compatriotii sai isi amintesc de vremurile cand tatal sau ii dadea avant in apa pe board si apoi il lasa sa le domine. Baietelul nu se speria usor si uneori statea in echilibru pe mai mult de 50m.

4. Tatuator: Ruby Dickinson are 5 ani jumate si isi petrece tot timpul liber la salonul de tatuaje. Acolo, sub indrumarea tatalui ei, proprietarul salonului, isi incearca mana la desene simple pentru piele. Deocamdata, cobaiul este tatal sau, cel care a vrut de la inceput sa transmita aceasta pasiune fiicei. I-a comandat deja un aparat de tatuaje special pentru mainile ei mici, pe care il va folosi sa realizeze un paianjen, relateaza Daily Mail.

5. Expert in prepararea sake-ului: Se pricepe la sake ca nimeni alta si are doar 11 ani. Akane Niikura este cea mai tanara experta in prepararea unui sake din Japonia, trecand de testele Institutului de Servire de Sake din Japonia avand un singur as la dispozitie: mirosul.

Fiind atat de mica, fetita nu s-a putut baza pe gust si nu a putut degusta bautura, dar simtul olfactiv a ajutatt-o si o ajuta sa determine ce mancaruri se potrivesc cu diferite tipuri de sake.

foto: weirdasianews.com, oddee.com

În articolul

Tineri si talentati: Nu au implinit 18 ani si sunt maestri in domeniul lor!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x