Top 10 obiceiuri bizare pe care trebuie sa le respecti, daca vrei sa te casatoresti

Publicat pe 13.04.2013 la 13:57 Actualizat pe 13.04.2013 la 15:26

In timp ce tu crezi ca e suficient sa semnezi un act pentru ca apoi sa traiesti linistita alaturi de sotul tau, legislatia iti demonstreaza contrariul. Dupa casatorie regulile nu le faci tu, nici macar soacra, ci autoritatile - mai ales daca traiesti in urmatoarele state:

1. Arkansas: Trebuie sa te lasi batuta de sot, o data pe luna.

Daca tii la sanatatea ta si corpul tau, nu te marita in Arkansas orice ar fi! Aici, un articol din lege spune ca sotul tau poate sa te bata o data pe luna, oricat si oricum ar vrea - iar tu nu poti sa faci nimic impotriva lui. Legea dateaza din secolul 19 cand un astfel de gest abuziv era nu doar acceptabil, dar si admirabil.

2. Rhode Island: Nu ai voie sa te casatoresti cu un barbat retard sau nebun

In Rhode Island, o casatorie este declarata nula daca unul dintre soti este nebun sau retard si exista certificate medicale in acest sens. Cu alte cuvinte, iubirea are o logica iar cea dintre nebuni este o eroare.

3. Arizona: Nu poti sa tii in casa mai mult de un vibrator

In Arizona ar putea trai cele mai frustrate femei din lume - asta pentru ca sunt obligate prin lege sa nu detina mai mult de un vibrator. In caz contrar, sotii le pot da in judecata. Aparent, unii oameni sunt atat de nesiguri pe propria virilitate incat au conceput o lege pentru a se asigura ca nevestele nu "ii insala" cu mai mult de un vibrator.

4. Iowa: Nu trebuie sa iti saruti sotul in public daca are mustata

Daca vrei sa iti petreci luna de miere in Iowa, ai grija cum iti arati dragostea. Daca sotul tau are mustata, nu ai voie prin lege sa il saruti in spatiul public! Altfel, ti-ai putea petrece vacanta in inchisoare.

5. Massachusetts: Nu poti sa faci sex in orice pozitie vrei

Vrei sa te casatoresti cu un barbat din Massachusetts? Gandeste-te bine inainte sa faci miscarea asta. Aici, femeile nu au voie sa fie deasupra barbatilor in timp ce fac sex. Pozitia misionarului e preferata, pentru ca barbatii isi pot domina partenerele.

6. Idaho: Trebuie sa iti asumi faptul ca nu vei mai fi niciodata slaba

Barbatii din Idaho sunt obligati prin lege sa nu cumpere bomboane ce cantaresc mai putin de 23 de kilograme sotiilor lor. Daca sperai sa arati ca un fotomodel dupa casnicie, e timpul sa iti iei gandul de la asta!

7. Nebraska: Nu poti sa te casatoresti daca ai gonoree

Te-ai revazut cu fostul, ati avut o noapte nebuna si acum ajungeti la altar. Inainte sa semneze, iti spune ca are o BTS. Nu doar iti va pica fata, ci si contractul de casatorie. Statul nu va da voie sa deveniti sot si sotie daca unul din voi are gonoree.

8. Vermont: Trebuie sa ceri permisiunea lui inainte de a purta dinti falsi

Oricat de bizar ti s-ar parea, politicienii din Vermont s-au gandit la posibilitatea ca tu sa vrei sa iti pui proteza dentara si i-au aparat pe barbati impotriva planului tau malefic. Acum, prin lege, iti e interzis sa faci sta fara acordul sotului tau.

9. Carolina de Nord: Trebuie sa accepti ca veti face intotdeauna sex in pozitia misionarului cu jaluzelele trase

Cel mai pudic stat din lume trebuie sa fie Carolina de Nord. Aici nu ai voie sa faci sex in alta pozitie decat cea a misionarului. In plus, trebuie sa te asigur ca jaluzelele sunt trase. Altfel, vecinii vor fi scandalizati. Pe de alta parte, daca nimeni nu va vede, puteti ignora legea cum vreti wink

10. Oregon: Trebuie sa incetezi sa vorbesti murdar in timp ce faci sex!

In Oregon, SUA, nu ai voie sa vorbesti murdar cu sotul tau in timp ce sunteti in pat. Ce nu specifica legea este ce este considerat "murdar".

foto: theweddingdolls.co.uk

În articolul

Top 10 obiceiuri bizare pe care trebuie sa le respecti, daca vrei sa te casatoresti

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x