Top cinci relatii toxice. Vezi daca si povestea ta de iubire se numara printre ele!

Publicat pe 09.09.2013 la 12:47 Actualizat pe 09.09.2013 la 13:38

Multe dintre relatiile de iubire sunt precum un montagne-russe. Fiecare dintre ele implica certuri, insa adevarata problema apare atunci cand te complaci intr-o poveste de iubire care nu te face fericita si care nu te multumeste.

Manipulatoare

Atunci cand traiesti o poveste de iubire cu cineva, oricat de multi "fluturasi" simti, trebuie sa fii constienta de faptul ca doar tu iti poti impune anumite limite, tu controlezi ceea ce faci, cu cine iesi sau cu cine vorbesti. Nu accepta niciodata sa ramai intr-o relatie in care partenerul tau pune stapanire pe viata ta. Fii independenta.

Competitiva

Daca intr-o relatie profesionala este nevoie de putina competitivitate, intr-o legatura amoroasa trebuie sa invatati sa lucrati in echipa si sa va ajutati. E important sa existe un pic de rivalitate intre voi, cu scopul de a va imbunatati cariera, insa nu trebuie sa-ti doresti sa-ti depasesti partenerul pentru a-l rani sau pentru a te simti superioara.

Posesiva

Ai tendinta sa-i trimiti mesaje prietenului tau pentru a-l tine la curent cu tot ceea ce faci in timpul zilei? Ai mare grija la modul in care te comporti, mai ales daca sunteti impreuna de putin timp. O relatie in care tu ii spui iubitului tau orice pas pe care-l faci nu poate fi considerata o relatie de iubire, ci mai degraba o legatura de subordonare.

Infidelitate

In cazul in care unul dintre parteneri sau chiar ambii au fost infideli, ceea ce exista intre voi rar poate fi considerata o poveste de iubire. Increderea dintre voi a disparut. Cantareste bine ceea ce vrei sa faci si incearca sa iei in calcul varianta de a intrerupe orice legatura cu tipul care te-a mintit. Ai ingredere in tine. Fii sigura ca iti vei gasi un alt partener in care sa poti sa ai incredere.

Violenta

Este tipul de relatie in care persoanele implicate in povestea de iubire se ataca tot timpul, fie ca vorbim de violenta fizica sau psihologica, in care agresorul are “grija” sa-i raneasca sentimentele celuilalt, fara sa-i pese de consecintele pe care le pot avea aceste “lovituri” asupra persoanei iubite. Relatia violenta este una dintre cele mai periculoase, motiv pentru care daca te confrunti cu un astfel de iubit desparte-te de el, pentru sanatatea ta mentala.

În articolul

Top cinci relatii toxice. Vezi daca si povestea ta de iubire se numara printre ele!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x