Cazuri reale! Topul celor mai bizare lucruri făcute în numele iubirii

Publicat pe 05.02.2014 la 11:25 Actualizat pe 05.02.2014 la 15:46

Dacă ai fost vreodată îndrăgostit de cineva până în vârful urechilor, atunci știi cât de periculos poate fi acest sentiment ce ne întunecă judecata mai ceva ca un drog. Însă oricât de departe ai mers în nebunia ta, probabil că nu ai depășit (încă) limita dintre a fi nebun din dragoste și nebun de legat pur și simplu.

Dacă ai fost vreodată îndrăgostit de cineva până în vârful urechilor, atunci știi cât de periculos poate fi acest sentiment ce ne întunecă judecata mai ceva ca un drog. Însă oricât de departe ai mers în nebunia ta, probabil că nu ai depășit (încă) limita dintre a fi nebun din dragoste și nebun de legat pur și simplu.

Un rus și-a înscenat moartea pentru a-și cere în căsătorie iubita

Imaginează-ți că trebuie să te întâlnești cu iubitul tău pentru a luna cina la un pub. Când ajungi în parcarea locului stabilit, e plin de oameni strânși în jurul unui om mort, e plin de poliție și vezi și o ambulanță. Te uiți mai bine si realizezi că mortul acoperit de sânge e de fapt iubirea vieții tale.

Totul se năruie și ai vrea să fugi, să nu mai vezi scena horror din care faci parte. Când deodată, iubitul sare ca din arc, mai viu ca Lazăr întors din morți, aleargă la ambulanță de unde se întoarce la tine cu un … balon în mână. Traumatizată și fericită că mortul iată, e viu, zici da la cererea lui disperată în căsătorie.

Pare prea incredibil pentru a fi adevărat? Ei bine, povestea este cât se poate de reală. Rusul Alexey Bykov a angajat o întreagă echipă din care au făcut parte un regizor, cascadori, machiori și chiar un scenarist pentru a-și înscena moartea. Cei doi încă plătesc datoriile create pentru a realiza tot acest spectacol.

“Am vrut să o fac să realizeze cât de goală ar fi viața ei fără mine și cum viața ei nu ar avea niciun sens”. Mda, romantic.

Soț și soție trec printr-o serie de operații estetice pentru a semăna unul cu celălalt

Cu toții știm cel puțin un cuplu foarte enervant în care cei doi își termină unul altuia propozițiile și par să se fi transformat într-o singură persoană cu patru mâini și patru picioare, atât de nedespărțiți sunt non-stop. Unele cupluri se armonizează atât de bine încât chiar încep să semene unul cu altul. Însă Neil și Jacqueline Megson au dus lucrurile la extremă.

Au trecut printr-o serie de operații estetice pentru a semănă cât mai mult unul cu celălalt. Ei au considerat că sunt practic una și aceeași persoană și au făcut tot posibilul pentru a face acest lucru cât mai evident. Bărbatul și-a făcut implanturi cu silicon pentru a avea sâni, ambii și-au făcut operații al ochilor, obrazji și bărbii.

Partea și mai ciudată este că femeia a murit în 2007 de cancer, iar fostul ei soț continuă să-și facă operații estetice și vorbește despre el însuși la persoana întâi plural.

I-a cerut unui amic să îl împuște pentru a-și recuceri fosta iubită

Când ești un copilandru îndrăgostit, unele lucruri pot fi adorabile. Când ești deja un bărbat în toată firea, dar te porți mai imatur ca un copil, atunci lucrurile pot luao turnură periculoasă. Este și cazul lui Jordan Cardella care și-a implorat prietenul să îl împuște de trei ori pentru ca fostei lui iubite să-i fie milă de el și să-l primească înapoi..

Prietenul lui a tras doar o dată și l-a nimerit în mână. Când și-a văzut amicul la pământ, nu a vrut să mai tragă de două ori, ci l-a dus de urgență la spital. Rezultatul? Fosta iubită a considerat că e instabil mintal și a refuzat să vină la spital. Cei care l-au vizitat au fost însă polițiștii, care nu apreciază astfel de planuri mărețe și violente de a cuceri o fostă iubire.

Bărbatul care s-a îndrăgostit pe cea care trebuia săo ucidă și i-a înscenat moartea

Afli că soțul te înșală. Ai putea să: a) divorțezi, b) să ignori relația și să îți găsești și tu un amant sau… c) să omori pe cineva. Ultima variantă este cea pe care a ales-o Maria Nilza Simoes când a aflat că iubitul ei soț are o amantă.

Neștiind unde să găsească un asasin profesionist, Maria a angajat un fost pușcăriaș șomer. Bărbatul ucigaș, pe numele lui Carlos Roberto de Jesus realizează că Lupita, amanta, este de fapt o amică de-a lui din copilărie și nu poate s-o omoare. Așa că se decide să îi însceneze moartea. Drept dovadă că și-a dus misiunea la bun sfârșit, el aduce soției o fotografie cu Lupita acoperită în suc de roșii. Soția crede că amanta a fost ucisă cu sânge rece, iar Carlos își primește banii.

Toate bune până într-o zi, când soția îl zărește pe așa zisul ucigaș giugiulindu-se cu femeia moartă… care e de fapt vie. Drept răzbunare, Maria îi raportează pe amândoi la poliție pentru fraudă. Cuplul a fost acuzat de fraudă și șantaj, dar și soția și-a săpat singură groapa și a fost dată în judecată pentru amenințarea cu moartea. Lupita a devenit și ea cunoscută drept femeia acoperită în ketchup.

Foto: hepta.ro


În articolul

Cazuri reale! Topul celor mai bizare lucruri făcute în numele iubirii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x