VIDEO! Crăciun de speriat copiii. Află care sunt cele mai ciudate tradiții!

Publicat pe 12.12.2013 la 17:35 Actualizat pe 12.12.2013 la 18:42

Câte țări, tot atâtea tradiții: unii decorează brazi, alții beau lichior de ouă, unii aleg tartele cu fructe, iar alții… strică scena nativității cu materii fecale, amenință să ne ucidă copiii și dau frâu liber violenței asupra copacilor.

Canager sau Căcăciosul

Da, ai citit corect. Undeva în lume există un personaj ce apare prezent în scena Nativității și este surprins cu pantalonii în vine. Catalonia este regiunea unde un tablou minunat compus din Maria, Iosif, Iisus, Regii Magici și câteva animale este completat de Canager sau Căcăciosul. În 2005 Barcelona a vrut să scoată acest personaj din scena nativității sub pretextul ca este vulgar și strică magia sărbătorilor. Însă valul de proteste care au urmat au făcut acest lucru imposibil.

Cei 13 Yule

Flăcăii Yule sunt un fel de cei 7 pitici în varianta pentru adulți. Numele lor sunt care de care mai ciudate cum ar fi Cel care linge linguri, Cel care curăță oala, Cel care miroase uși, Cel care spionează pe la geamuri, sau Cel care fură cârnați.

În Islanda copiii primesc cadouri timp de 13 zile înainte de Crăciun. Care este rolul flăcăilor Yule? Ei au ca animal de casă o pisică al cărei rol este să mănânce toți copiii care nu primesc haine noi de Crăciun. Auci, se pare că oamenii sărmani sunt pedepsiți în această țară!

Trunchiul Nadal

Spania este locul unde de Crăciun se organizeaza o loterie, dar și o variantă de ziua păcăliților. Mai mult, ei îl au și pe trunchiul Nadal, care este de fapt o bucată de copac al carui “fund” este acoprit cu o pătură. Motivul pentru care el este îmbrăcat este că el elimină cadouri în loc de ... fecale. Tradiția spune ca trebuie sa zgâlțâi sau să lovești trunchiul până când cadoul este transportat prin intestine și iese prin unul dintre capete.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: cracked.com, imgur.com, iceland.is, stellarfour.com.

În articolul

VIDEO! Crăciun de speriat copiii. Află care sunt cele mai ciudate tradiții!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x