VIDEO! Torturata de placere: Gretchen Molannen, femeia care s-a sinucis din cauza orgasmelor fara sfarsit

Publicat pe 07.03.2013 la 16:32 Actualizat pe 07.03.2013 la 18:24

O conditie care a inceput sa afecteze tot mai multe femei din intreaga lume a rapus-o pe Gretchen Molannen la numai 39 de ani. Americanca a fost gasita moarta prin sinucidere in casa ei anul trecut, in decembrie. Afectiunea rara de care suferea se numeste PGAD (persistent genital arousal disorder). Este vorba de o stare permanenta de excitare pana la epuizare, fara stimulare sexuala sau emotionala.

Gretchen Molannen si-a petrecut 16 ani din viata evitand lucrul pe care alte femei il doresc cu toata fiinta: orgasmul. Asta pentru ca atunci cand nu se astepta, devenea excitata peste masura, in lipsa oricarei stimulari sexuale sau emotii.

Viata ei a fost data peste cap complet de aceasta "placere". Femeia povesteste ca nu putea sa lucreze normal, nu putea functiona ca ceilalti oameni iar medicii nu stiau cum sa o ajute sa revina la normalitate: "Cea mai groaznica zi a vietii mele a fost atunci cand nu eram inca sub tratament si am avut 50 orgasme - cincizeci(!), la rand, continuu. Credeam ca o sa mor"

PGAD s-a instalat, aparent, peste noapte: "Intr-o zi de noiembrie, in 1996, mi-am dat seama ca ceva nu era normal. M-am gandit ca era vorba de o schimbare hormonala despre care femeile nu vorbesc. Poate o sa imi treaca - asta gandeam. Asa ca am asteptat si am asteptat si am asteptat... Dupa 16 ani, inca astept"

Gretchen experimenta toate senzatiile prin care trec oamenii inainte de orgasm: spasme, cresterea pulsului, incordarea. Diferenta consta in faptul ca desi orgasmele o duceau la extenuare, acestea nu treceau. Niciodata nu stia cat vor dura. Ii era groaza de ele.

Nu numai ca ii faceau imposibila viata in public, dar ii distrugeau si sansele de a avea o relatie normala: "Am incercat sa le zic barbatilor de la prima intalnire ca nu pot sa le ofer foarte mult in intimitate. Mi-e frica de sex, am o teama ingrozitoare fata de acel moment."

La sfarsitul anului 2012, Molannen a cedat. Desi era o femeie religioasa, tortura zilnica cantarea mai mult decat viata sa. Privind retrospectiv, femeia a dat semne ale intentiilor sale sinucigase inca din clipul de mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Asta nu e viata. Ma gandesc la sinucidere tot timpul. Nu inseamna ca o sa o fac - nu vreau sa o fac, vreau sa ma bucur de viata, iubeam viata, am avut o viata frumoasa si as putea avea una extraordinara dar asta a distrus-o. Care mai e rostul?!"

foto:

În articolul

VIDEO! Torturata de placere: Gretchen Molannen, femeia care s-a sinucis din cauza orgasmelor fara sfarsit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x