5 beneficii demonstrate ale papucilor medicinali

Publicat pe 14.02.2019 la 14:56 Actualizat pe 14.02.2019 la 14:59

Papucii medicinali pot fi purtați fără probleme atât în casă, cât și pe stradă. Asigură o poziție bună a spatelui, deoarece calapodul acestora urmează structura anatomică normală a piciorului.

Papucii medicinali pot fi purtați fără probleme atât în casă, cât și pe stradă. Asigură o poziție bună a spatelui, deoarece calapodul acestora urmează structura anatomică normală a piciorului. De aceea, purtarea lor va estompa în timp durerile localizate la nivelul coloanei vertebrale sau la nivelul mușchilor spatelui.

Confortul în timpul mersului este asigurat de calitatea foarte bună a materialelor, fiind totodată încălțări ce rezistă la utilizări îndelungate. Papucii medicinali sau ortopedici, așa cum mai pot fi aceștia găsiți pe net, îmbunătățesc circulația sangvina și sunt recomandați pentru pacienți cu diferite probleme la nivelul tălpilor, sau diagnosticați cu afecțiuni precum “hallux valgus”. Pe larg despre beneficiile utilizării papucilor medicinali, chiar în rândurile următoare:

1. Reduc durerile localizate la nivelul spatelui

Papucii medicinali sunt realizați pe un calapod ce respectă cu exactitate liniile anatomice ale piciorului uman. Mai mult decât atât, inserțiile anti-șoc din componența acestor papuci ortopedici absorb presiunea generată în timpul mersului, ce se poate extinde la nivelul oaselor coloanei sau la nivelul articulațiilor, generând astfel dureri insuportabile.

2. Asigură confort pe întreaga zi

Papucii medicinali sau ortopedici pot fi purtați fără probleme atât în casă, cât și la birou. Dacă ești supus unui stil de viață sedentar, iar munca de birou afectează zi de zi sănătatea spatelui și a picioarelor, cumpără chiar acum o pereche de papuci medicinali de pe catenapascupas.ro

Aceștia sunt realizați din materiale moi și flexibile, iar forma lor asigură o poziție corectă a spatelui. Papucii ortopedici au perforații pe întreaga lor suprafață, lucru ce permite o aerisire foarte bună a piciorului, mai ales atunci când ești nevoit să stai încălțat foarte mult timp. Cei mai buni papuci medicinali trebuie să dispună și de închizători reglabile, pentru o fixare cât mai bună a papucului medicinal pe picior.

Mai mult decât atât, trebuie să aibă proprietăți antibacteriene, pentru a se evita apariția micozelor sau dermatitelor.

3. Asigură o distribuție uniformă a greutății corporale

Așa cum spuneam și puțin mai sus, o pereche foarte bună de papuci medicinali asigură un confort sporit în timpul mersului. Dar “confort” nu înseamnă doar lejeritatea cu care pășești sau flexibilitatea materialelor din care sunt realizați. Papucii medicinali au avantajul de a distribui în mod egal greutatea corporală pe întreaga suprafață a tălpii, prevenind astfel apariția bătăturilor și a punctelor de presiune, localizate la nivelul coloanei vertebrale. Deci indiferent de masa corporală, alegerea unei măsuri corecte asigură un mers fără probleme și un echilibru foarte bun.

4. Stimulează mușchii picioarelor

Papucii ortopedici medicinali stimulează gambele, coapsele și tălpile, îmbunătățind în același timp circulația sangvină din picioare. Persoanele care utilizează acest tip de încălțăminte sunt cu mult mai puțin expuse riscului apariției varicelor sau a spargerii vaselor de sânge, localizate la nivelul membrelor inferioare.

5. Pot fi comandați online extrem de simplu

Comanda acum papuci medicinali pe catenapascupas.ro, pentru că te bucuri de o gama variata de produse, pentru femei, bărbați și chiar produse unisex. Ai parte de prețuri avantajoase pentru papuci ortopedici realizați din microfibră și stretch, piele naturală și ecologică, precum și alte materiale extrem de confortabile! Pentru a te convinge de confortul și calitatea acestor produse, te așteptăm cu drag în locații Catena Pas cu Pas, unde poți proba mai multe variante de papuci medicinali, înainte de a face alegerea de cumpărare. Realizam chiar și încălțăminte ortopedică personalizată, deci iată câte motive sunt de partea ta, pentru a ne face o vizită.

În articolul

5 beneficii demonstrate ale papucilor medicinali

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x