5 moduri EFICIENTE de a scăpa de kilogramele în plus!

Publicat pe 21.10.2014 la 13:05 Actualizat pe 21.10.2014 la 13:33

Diete peste diete și parcă tot nu reușim să ajungem la forma fizică pe care ne-o dorim. Fiecare nutriționist ne repetă aproape enervant că trebuie să avem grijă ce mâncăm și să facem sport. Teoretic sună simplu, practic nu. Totuși există câteva trucuri pe care le putem folosi pentru a ne menține într-o formă de invidiat

Diete peste diete și parcă tot nu reușim să ajungem la forma fizică pe care ne-o dorim. Fiecare nutriționist ne repetă aproape enervant că trebuie să avem grijă ce mâncăm și să facem sport. Teoretic sună simplu, practic nu. Totuși există câteva trucuri pe care le putem folosi pentru a ne menține într-o formă de invidiat.

1. Așează-ți hainele pentru sală pe pat - Este o metodă ingenioasă. Vei avea totul pregătit imediat cum te trezești.

2. Adoptă stilul gustărilor - Pentru a evita tentațiile, poartă cu tine mici gustări sănătoase. Poți alege batoanele proteice.

3. Pregătește-ți mesele - Dacă e ceva sănătos, rapid și făcut în casă este ideal. Chiar dacă în timpul săptămânii ești ocupată, încearcă să gătești în weekend pentru întreaga săptămână.

4. Fă-ți o listă de restaurante unde se mănâncă sănătos - În cazul în care nu reușești să îți iei pachețel de acasă poți merge să mănânci într-un local, dar ai grijă ce comanzi.

5. Nu uita care este scopul tău - Mintea este extrem de puternică așa că trebuie să o folosești atunci când îți propui să ai o siluetă de invidiat. Motivează-te mereu să îți duci la bun sfârșit planul.

În articolul

5 moduri EFICIENTE de a scăpa de kilogramele în plus!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp