A încercat 10 diete în 50 de zile! Una singură a funcționat - uite cum arată acum!

Publicat pe 13.01.2015 la 19:12 Actualizat pe 13.01.2015 la 19:39

Andy a încercat 10 diete în 50 de zile pentru a scăpa de kilogramele în plus! La 101 de kilograme, bărbatul nu se simțea deloc bine în pielea lui dar știa că un simplu regim de slăbit nu îl va ajuta - se plictisea prea repede de el!

Andy a încercat 10 diete în 50 de zile pentru a scăpa de kilogramele care în plus!

La 101 de kilograme, bărbatul nu se simțea deloc bine în pielea lui dar știa că un simplu regim de slăbit nu îl va ajuta - se plictisea prea repede de el! Așa că Andy le-a încercat pe toate - dieta 5:2, Atkins, regimul cu supă de varză, detoxifierea doar cu sucuri, dieta raw, regimul Special K, regimul cu mâncare de bebeluși, cel cu grepfruit înainte sau după o masă, altul care presupunea o aplicație de mobil și instrucțiunile de pe site-ul National Health Services.

Dieta 5:2 (2 zile din 5 restrângi numărul caloriilor) l-a obligat să mănânce supă de roșii, fasole, măr și o felie de pâine prăjită. A reușit să slăbească 2.5 kilograme în 5 zile.

Dieta Special K l-a ajutat să mai dea 3 kilograme jos, dar regimul cu sucuri fresh a fost o tortură. Prepararea lua mult timp. Aplicația de pe mobil, dieta cu grepfruit și dieta cu mâncare de bebeluși nu l-au ajutat să dea jos decât 500 de grame fiecare. Dar regimul cu mâncare raw i-a pus capac. După trei zile, gâtul îl durea și nu mai putea gusta nimic - făcue o infecție.

În final, Andy a reușit să dea (cumulat) 14 kilograme! Nu mai avea gușă, pielea lui arăta mai bine, putea alerga mai ușor. Din toate dietele, una singură a fost atât eficientă, cât și plăcută - cea bazată pe recomandările site-ului National Health Services, cu multe grâne integrale, legume și fructe, pește, fără zahăr și grăsimi.

În articolul

A încercat 10 diete în 50 de zile! Una singură a funcționat - uite cum arată acum!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x