Afla ce spune despre tine pozitia in care dormi!

Publicat pe 28.02.2011 la 13:34 Actualizat pe 28.02.2011 la 13:36

Pozitia in care dormi divulga secrete despre personalitatea ta, sustin expertii psihologi in limbajul trupului, care au facut un studiu pentru reteaua hoteliera Kyriad.

Cei care dorm in pozitia intins pe-o parte sunt oameni pe care ii preocupa o problema sau se gandesc la evolutia lor. Intins pe partea stanga inseamna griji sau planuri privind o schimbare. Pozitia intins pe partea dreapta e preferata de o persoana cu caracter puternic, uneori posesiva sau autoritara.

Intins pe-o parte, cu bratul stang indoit si palma sub obraz (stangul) exprima tandrete si nevoie de afectiune. Invers, pe partea dreapta si cu palma sub obrazul drept, arata ca este vorba despre o persoana care cauta sa-si dea curaj sau are nevoie sa-si stimuleze aceasta calitate.


In pozitia culcat pe burta dorm de obicei adolescentii, care sunt mai instabili emotional si psihic, din cauza transformarilor specifice varstei. La adulti insa, aceasta pozitie exprima o lipsa de ordin afectiv sau eforturile pe care le face persoana respectiva pentru a scapa de un exces de timiditate. Dupa unii psihologi, aceasta pozitie, in special daca este vorba despre femei, indica un caracter dominant si chiar o fire geloasa.


Dormitul pe spate, in pozitia asa-numita a "copilului fericit", cu bratele indoite, de-o parte si de alta a capului, se intalneste destul de rar si apartine unei persoane foarte bine echilibrate psihic si emotional. Este pozitia omului sigur pe sine, calm, increzator in propriile-i puteri, liber, cu putere de actiune.


Daca dormi cu picioarele incrucisate, glezna stanga peste cea dreapta, inseamna ca ai incredere in viitor. Daca dormi invers, glezna dreapta spre cea stanga, inseamna ca incerci sa iti mentii aceasta incredere, atunci cand intampini anumite probleme.


In general, persoanele care isi incruciseaza gleznele, indiferent in care pozitie, sunt persoane de actiune si foarte ambitioase. In schimb, pozitia culcat cu mainile incrucisate deasupra capului exprima lipsa de maturitate sau de prudenta in actiunile de zi cu zi.

Citeste si Jurnalul

FOTO: drvictoriamoore.com

În articolul

Afla ce spune despre tine pozitia in care dormi!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x