Ai părul vopsit? Află cele mai frecvente greșeli care îl distrug!

Publicat pe 26.02.2014 la 10:37 Actualizat pe 26.02.2014 la 14:12

Părul vopsit este pe cât de frumos și strălucitor, pe atât de vulnerabil. Multe femei se plâng de faptul că podoaba lor capilară arată superb imediat după vopsire, dar că își pierde imediat din frumusețe încă după primele săptămâni.

Părul vopsit este pe cât de frumos și strălucitor, pe atât de vulnerabil. Multe femei se plâng de faptul că podoaba lor capilară arată superb imediat după vopsire, dar că își pierde imediat din frumusețe încă după primele săptămâni. Motivele pentru care se întâmplă acest lucru au de a face cu o îngrijire necorespunzătoare, iar acest lucru duce și la degradarea lui timpurie. Cum îți distrugi părul fără să știi:

Dacă îți speli părul prea des

Cel mai mare dușman al părului vopsit este apa. Chimicalele din vopseaua de păr îl fac mult mai vulnerabil la efectele pe care le are apa asupra sa. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la duș, ci că trebuie să eviți a-ți clăti părul în exces, ci doar cât este necesar pentru a-l spăla și clăti de șampon și balsam. Evită apa fierbinte pentru că grăbește pierderea culorii.

Dacă nu folosești un balsam sau o mască pentru părul vopsit

Părul vopsit este mai uscat și mai predispus la despicare, de aceea trebuie tratat cu un balsam special creat pentru el. Folosirea unui balsam creează o barieră protectoare ce previne pierderea vopselei din păr. Nu uita să folosești balsamul de fiecare dată când te speli pe păr și lasă-l să acționeze timp de câteva minute înainte să îl clătești.

Folosirea excesivă a plăcii de întins părul sau a uscătorului

Părul vopsit este mai vulnerabil la căldură, de aceea trebuie să aplici un spray care să îl protejeze de fiecre dată când folosești placa.

Supraexpunerea părului la soare

Dacă vara ești nelipsită de la plajă, trebuie să porți neapărat o pălărie pentru a avea grijă de culoarea părului. Vara este perioada când el se decolorează și devine mai uscat, cel mai adesea din cauza îngrijirii necorespunzătoare.

Foto: hepta.ro


În articolul

Ai părul vopsit? Află cele mai frecvente greșeli care îl distrug!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x