Biorezonanta, o noua metoda de tratare a astmului bronsic

Publicat pe 10.09.2012 la 12:43 Actualizat pe 10.09.2012 la 13:31

La majoritatea copiilor bolnavi de astm si la aproape jumatate din adulti boala se produce prin mecanisme alergic-inflamatorii la substante prezente in aer, care declanseaza in organism eliberarea unor mediatori (cum ar fi de exemplu histamina), care declanseaza contractia bronsica.

Un alt procent de pacienti dezvolta boala astmatica avand ca factor declansator infectii virale repetate cu virusuri agresive. Intotdeauna la acesti pacienti exista un teren genetic innascut care predispune la imbolnavire si favorizeaza hiperreactivitatea bronsica. Aceasta reprezinta un raspuns exagerat al cailor aeriene la stimuli exteriori (aer rece, efort fizic, fum de tigara sau alti poluanti inhalati, alergeni, infectii virale), dar si la stimuli de natura psihologica precum stresul.

Manifestarile bolnavilor cu astm

Astmaticii se plang de crize de sufocare ce apar brusc in diferite circumstante, deseori asociate cu o tuse iritanta care, foarte rar, poate fi singurul simptom al bolii. Respiratia este suieratoare si atrage atentia pacientului si celor din jur. Majoritatea persoanelor afectate remarca singure in ce context apar problemele lor, aceste observatii ajutand la descoperirea originii si factorilor declansatori ai astmului.

Tratarea astmului cu EIS si biorezonanta

In mod clasic, tratamentul astmului presupune administrarea de medicamente bronhodilatatoare si antiinflamatorii (cortizonice si inhibitori de leukotriene). Desi aceste metode terapeutice au cunoscut evolutii remarcabile, tot mai multe cazuri de astm se agraveaza sever si sa nu mai raspund la tratament deoarece pacientii devin corticodependenti si/sau corticorezistenti.

Electrosomatografia interstitiala (EIS) si Biorezonanta Paul Schmidt, completate de homeopatie, gemoterapie si fitoterapie ajuta la o apreciere de mare subtilitate a starii intregului organism deoarece se stie ca a trata o parte a corpului fizic fara a se lua in considerare restul organismului ca un tot nu ofera o posibilitate reala de vindecare.

Electrosomatografia interstitiala permite aprecierea starii metabolice celulare, a microcirculatiei si oxigenarii tesuturilor tuturor organelor, realizandu-se chiar o investigatie amanuntita.

Cu ajutorul Biorezonantei se realizeaza desensibilizarea la alergeni, „sterilizand“ corpul energetic si implicit cel fizic de prezenta agentilor patogeni (bacterii, virusuri). Metoda ajuta la aflarea eficientei metodelor de tratament alese chiar in timpul testarii“, ne spune Mihaela Dascalu, Medic Specialist Clinica Sciencemed, www.sciencemed.ro.

sursa: revistafelicia.ro

foto: hepta.ro

În articolul

Biorezonanta, o noua metoda de tratare a astmului bronsic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 aprilie 2025. Gemenii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Bancă vs. Fidelis: Cât câștigi în plus dacă investești 100.000 de lei în titluri de stat față de un depozit bancar, timp de un an
a1.ro
Cine este și cum arată soțul Alinei Chivulescu. Dan Chișu este guest star în Iubire cu parfum de lavandă
HelloTaste.ro
Cremă de banane și avocado. O combinație fină și catifelată
Catine
Estonian Kringel, împletitura dulce și aromată a Estoniei
useit.ro
Funcția ChatGPT care a atras 1 milion de utilizatori într-o singură oră. Pentru ce opțiune există o „cerere biblică”
as.ro
Ce avere are magnatul român cu o poveste de viaţă impresionantă. Cum a reuşit să-şi câştige primii bani
MediCOOL
Uleiul de rapiță: proprietăți, beneficii și riscuri
Spynews
Anunț ANM de ultimă oră! A fost emis cod galben de vreme severă. Zeci de județe, sub atenționare
DeParinti
Fraze comune pe care tații le spun copiilor lor și care, de fapt, sunt forme de manipulare, potrivit specialiștilor
MediCOOL
Beneficiile și riscurile uleiului de palmier. Care sunt utilizările sale
HelloTaste
Mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă. Gust autentic de primăvară
close
x