Ce este sistemul Fast and Fixed si ce beneficii iti poate oferi?

Publicat pe 18.04.2019 la 10:39 Actualizat pe 18.04.2019 la 10:46

Sistemul revolutionar Fast and Fixed de la Bredent presupune extractie, inserarea implantului dentar si protezarea imediata, cu o punte fixa intr-o singura zi, astfel incat aceasta solutie eficienta este singura care te poate ajuta sa iti recapeti cursul normal al vietii intr-un timp foarte scurt.

Exista numeroase cauze care pot conduce la pierderea tuturor dintilor de pe maxilar, de pe mandibula sau chiar la pierderea intregii danturi, iar efectele vor fi vizibile atat asupra sanatatii respectivei persoane, cat si in plan psihologic, stima de sine scazand considerabil. Sistemul revolutionar Fast and Fixed de la Bredent presupune extractie, inserarea implantului dentar si protezarea imediata, cu o punte fixa intr-o singura zi, astfel incat aceasta solutie eficienta este singura care te poate ajuta sa iti recapeti cursul normal al vietii intr-un timp foarte scurt.

Desi foarte performante, implanturile clasice presupun multiple etape de tratament si o perioada destul de lunga pana la atasarea lucrarii finale (intre 6 si 18 luni), motiv pentru care sistemul Fast and Fixed este atat de apreciat in lumea intreaga, pentru rezolvarea mult mai rapida pe care o ofera. Astfel, dupa chiar prima vizita la cabinetul stomatologic, te vei putea bucura de o dantura provizorie, fixa, cu ajutorul careia nu va mai trebui sa iti faci griji referitoare la estetica zambetului tau. Fizionomia, masticatia, sanatatea orala si increderea in tine vor fi imbunatatite considerabil inca de la prima sedinta a tratamentului.

In cazul in care te confrunti cu probabilitatea edentatiei (pierderea dintilor) totale sau chiar esti deja in aceasta situatie, in mod cert iti doresti o restaurare fixa, fara a mai fi nevoit sa suporti proceduri de augmentare osoasa, care presupun costuri suplimentare considerabile si un timp de asteptare mult mai indelungat.

Particularitatile sistemului Fast and Fixed

Multumita implanturilor angulate, osul tau va deveni un suport biomecanic potrivit pentru restaurare, iar, datorita conectarii implanturilor intr-o constructie pasiva (in acest caz o punte cimentata intraoral), este posibila incarcarea imediata. Tocmai de aceea, executia puntii provizorii (care este perfect pasiva) se poate realiza in decursul a numai 2 ore.

Atat pentru tine, cat si pentru specialistul in implantologie la care ai apelat, riscul de a ajunge intr-o situatie de incertitudine legata de timp, costuri sau alte detalii este eliminat total, cu ajutorul sistemului Fast and Fixed. Asadar, restaurarea temporara permite planificarea precisa, impreuna cu medicul specialist, a tuturor sedintelor la clinica de implantologie, castigand astfel timp suficient pentru realizarea si suportarea cheltuielilor unei lucrari permanente de cea mai buna calitate (atat functional, cat si estetic).

Ce beneficii iti ofera sistemul revolutionar Fast and Fixed?

Beneficiul major al folosirii sistemului Fast and Fixed este ca acum ai posibilitatea de a redobandi intr-o singura zi dinti ficsi cu care poti zambi, vorbi si manca imediat dupa finalizarea procedurii medicale. Astfel, iti poti relua viata sociala imediat ce termini prima sedinta de tratament din clinica stomatologica, dat fiind faptul ca procedurile de extractie, implantare si restaurare temporara se desfasoara intr-o singura operatie, pe parcursul unei singure zile. Asadar, odata ce ai ales acest sistem de ultima generatie, te vei bucura de:

Daca doresti si tu sa iti schimbi in bine parcursul vietii, cu ajutorul solutiei revolutionare Fast and Fixed, programeaza o vizita la clinica stomatologica Dental Excellence si profita de cea mai performanta tehnologie din domeniu si experienta vasta a intregii echipe interdisciplinare de specialisti in medicina dentara!


În articolul

Ce este sistemul Fast and Fixed si ce beneficii iti poate oferi?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x