Cel mai îndrăgit doctor din SUA s-a schimbat radical! Dr. Oz cântărește 182 kilograme!

Publicat pe 02.02.2014 la 22:09 Actualizat pe 02.02.2014 la 22:23

Una dintre temele constante ale show-ului lui Dr.Oz este obezitatea și modurile de a lupta cu ea. Dr. Oz este cel care dă sfaturi supraponderalilor, dar niciodată nu s-a gândit cum ar fi să ajungă în pielea lor

Facebook

Una dintre temele constante ale show-ului lui Dr.Oz este obezitatea și modurile de a lupta cu ea. Dr. Oz este cel care dă sfaturi supraponderalilor, dar niciodată nu s-a gândit cum ar fi să ajungă în pielea lor!

Săptămâna aceasta însă, doctorul s-a hotărât să afle exact prin ce trec pacienții obezi. Bărbatul de 53 de ani s-a costumat într-un american masiv, folosind un costum special, mai multe straturi de piele și machiaj. „Am fost în situații dificile de-a lungul vieții mele, dar asta cred că este cea mai grea. Mâinile îmi sunt grele, picioarele, la fel”.

După ce make up artiștii i-au dat drumul, Dr. Oz a început să colinde străzile. „Este șocant să treci pe lângă vitrine și să-ți vezi cele 182 de kilograme”, a povestit medicul. În mod deliberat, Oz s-a pus în situații în care să stârnească reacții din partea publicului. Așa cum era de așteptat, camerele video au surprins privirile dezgustate sau amuzate ale străinilor care îl vedeau.

„Deși știam că port un costum și nu am 182 kilograme , inima îmi spunea 'nu meriți nimic'. Mă simțeam foarte rău. Încrederea în mine a dispărut. M-am simțit ca altă persoană”.

sursă: dailymail.co.uk

În articolul

Cel mai îndrăgit doctor din SUA s-a schimbat radical! Dr. Oz cântărește 182 kilograme!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x