Cum a slăbit Jessica Simpson 4 kilograme în două săptămâni
Publicat pe 15.01.2014 la 15:40 Actualizat pe 15.01.2014 la 15:50
După ce a dat naștere celui de-al doilea copil, Ace, Jessica Simpson a realizat că trebuie să se pună pe slăbit. Vedeta a vrut să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii, chiar dacă asta a presupus o serie de schimbări alimentare. Descoperă rețeta care a ajutat-o să revină la formele inițiale!
După ce a dat naștere celui de-al doilea copil, Ace, Jessica Simpson a realizat că trebuie să se pună pe slăbit. Vedeta a vrut să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii, chiar dacă asta a presupus o serie de schimbări alimentare.
Primul pas - eliminarea snackurilor, puiului prăjit și a piureului din alimentație. Al doilea pas, înscrierea în programul Wight Watchers: „După doi ani în care am mâncat cam tot ce mi-am dorit, nu am vrut să renunț la gustările preferate și paharul de vin ocazional. Cu acest plan, puteam să mănânc tot ce voiam, fără sp fac eforturi. Am slăbit patru kilograme în primele două săptămâni”.
Zilele au trecut și Jessica cântărește astăzi cu 27 kilograme mai puțin. Una dintre mesele gustoase care au ajutat-o să slăbească s-a bazat pe legume (dovlecei, roșii, ardei roșii) și ouă. Rețeta completă, aici.