Ține SINUZITA la distanță! CREMĂ NATURALĂ care îți desfundă sinusurile și te ferește de bolile iernii

Publicat pe 15.11.2016 la 16:15 Actualizat pe 15.11.2016 la 16:02

Protectie impotriva racelilor si gripelor inseamna mai mult decat un ceai cald si cateva pastile. Daca vrei sa fii sanatoasa toata iarna, sinusurile tale trebuie sa fie mereu curate.

hepta.ro

Sinuzita este o boală specifică sezonului rece, ea afectând anual milioane de oameni. Poate fi recunoscută printr-o serie de simptome, cum ar fi dificultățile în respirație, durerile de cap sau sensibilitatea la nivelul ochilor și obrajilor. Totuși, cel mai frecvent semnal al organismului, mai ales în cazul unei sinuzite acute, este congestionarea sinusurilor. De altfel, inflamarea sinusurilor determină apariția mai multor boli de la nivelul sistemului respirator, iar dacă infecția nu este tratată corespunzător, se poate ajunge la intervenție chirurgicală.

Peste tot găsești sfaturi despre cea mai bună protecție împotriva răcelilor și gripelor de sezon. De altfel, majoritatea recomandărilor sunt cât se poate de potrivite, deoarece este foarte important să te asiguri că ești bine îmbrăcată, ai întotdeauna la îndemână un ceai cald și câteva soluții de urgență, împotriva febrei. Cu toate acestea, protecție completă înseamnă mult mai mult. Dacă vrei să ai garanția că microbii vor sta la distanță, trebuie să te asiguri că sinusurile tale sunt în perfectă stare.

Remediu natural pentru curățarea sinusurilor

Desfundarea sinusurilor presupune o serie de procedee medicale nu tocmai complicate, însă destul de neplăcute. Dacă ideea unei vizite în cabinetul doctorului te sperie, află că există și soluții naturiste, dar care oferă rezultate similare.

Remedii naturale pentru desfundarea sinusurilor

Sursa foto: hepta.ro

Crema pentru curățarea sinusurilor este simplu de preparat, are ingrediente naturale și garantează protecție pentru tine și organismul tău, pe toată durata iernii. Iată lista produselor necesare și modul de preparare al acestei creme:

Într-un recipient de mărime medie, adaugă apoximativ 100ml apă și las-o să încălzească până ajunge la temperatura de fierbere. Adaugă apoi un alt vas și, la căldura aburilor, topește ceara de albine. Amestecă ocazional, astfel încât aceasta să nu se lipească de fundul vasului. În momentul în care textura ei devine una limpede, adaugă rapid uleiul de cocos și cel de jojoba și amestecă până în momentul în care consistența preparatului tău este una omogenă.

Dacă ai îndeplinit acești pași, iar ingredientele sunt combinate cum trebuie, poți să oprești focul și să începi să adaugi uleiurile esențiale. Numără cu grijă picăturile uleiurilor, pentru că o cantitate sau mai mică dintr-un anumit sortiment s-ar putea să distrugă efectul benefic al acestei creme. După ce toate aromele au fost adăugate în vasul principal, toarnă crema într-un vas termorezistent, prevăzut cu închidere ermetică. Mai apoi, lasă remediul de curățare a sinusurilor să se răcească la temperatura camerei, într-un loc ferit de lumina soarelui.

Crema poate fi folosită cu încredere în tratarea sinusurilor înfundate. Aplică-o pe piept, gât sau în zona nasului și bucură-te de rezultatele ei. Pentru a grăbi efectul, după ce ai masat cu grijă toate zonele menționate anterior, așează pe piept un prosop umezit în apă fierbinte. Acest mix de uleiuri esențiale va acționa și în cazul durerilor de cap, astfel că o cantitate redusă de produs, aplicată în zona gâtului și a tâmplelor, va ține la distanță cefaleele.

În articolul

Ține SINUZITA la distanță! CREMĂ NATURALĂ care îți desfundă sinusurile și te ferește de bolile iernii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x