Dieta cu lamaie, preferata starurilor de la Hollywood

Publicat pe 18.10.2010 la 10:27 Actualizat pe 18.10.2010 la 11:20

Dieta cu lamaie este printre cele mai in voga regimuri de slabit de la Holywood. Si tu poti avea o silueta superba ca a actritei tale preferate, daca respecti 6 reguli simple.

Inainte de a incepe dieta trebuie sa elimini toxinele din corp, pentru ca iti incetinesc metabolismul. Cu doua zile, consuma doar alimente naturale, multe fructe si apa pentru o detoxifiere ca la carte.

Cura cu lamaie dureaza 16 zile, iar rezultatele sunt mai mult decat multumitoare. Incepi prin a bea in prima zi sucul de la o lamaie, a doua zi de la doua lamai si tot asa pana ajungi in a saptea zi sa bei sucul de la sapte lamai. Sucul de lamaie nu se bea concentrat, ci se dilueaza cu apa plata sau cu ceaiuri de plante. Dupa cele sapte zile, se face o pauza de doua zile. Cura se continua apoi in sens invers, incepand cu sucul de la sapte lamai si terminand a saptea zi cu sucul unei singure lamai.

Regula nr. 1: Bea suc de lamaie imediat ce te trezesti
Bea un pahar de suc de lamaie cu apa calduta imediat ce te trezesti dimineata (3-4 linguri de suc la un pahar de apa) si ia micul dejun peste jumatate de ora. Apoi, pe parcursul intregii zile, nu uita sa consumi cei 2 litri de apa obligatorii.
Regula nr. 2: Suplimenteaza aportul de vitamina C
Mananca cel putin 5 portii de legume si fructe pe zi. Ideal ar fi sa ai doua gustari de fructe (sucul de lamaie de dimineata tine locul unui fruct) si salate la toate cele trei mese principale. La pranz, mananca salata de rosii sau verde in care adauga morcov ras. Fructe si legume ce contin o cantitate mare de vitamina C sunt citricele, kiwi, ananasul, ardeii si broccoli.
Regula nr. 3: Regleaza concentratia de zahar din sange
Foloseste suc de lamaie la prepararea tuturor mancarurilor care permit acest lucru. in paralel, opteaza pentru alimente cu un indice glicemic scazut, cum ar fi panea, orezul si cerealele integrale, legumele si carnea alba. De asemenea, fibrele nu trebuie sa lipseasca din alimentatie pentru ca incetinesc trecerea zaharului in sange
Regula nr. 4: Cat mai putine dulciuri
Ar trebui sa uiti ca exista prajituri, asa ca fructele ar fi bine sa devina desertul tau preferat - poti manca fructe coapte, cu nuci, migdale si miere. si... atentie la etichetele care au mentiunea «glucoza», «fructoza», «maltoza» si «dextroza» - este vorba de zahar!
Regula nr. 5: Opteaza pentru alimente naturale
Mananca zilnic cruditati, prepara-ti in casa sucurile de fructe, gateste din legume proaspete. De asemenea, obisnuieste-te sa te uiti pe eticheta si sa alegi alimentele care contin cele mai putine substante chimice, fara conservanti, coloranti si aditivi.
Regula nr. 6: Trebuie sa ai o digestie buna
Evita orice neajuns din acest punct de vedere - ia masa la ore regulate, mesteca bine alimentele, fii calm in timp ce mananci si, mai ales, evita sa mananci uitandu-te la televizor.
Citeste si Revista Felicia
sursa foto: hepta.ro
În articolul

Dieta cu lamaie, preferata starurilor de la Hollywood

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x