Dieta secretă a Mariei Antoaneta: slăbeşti cu tort la micul dejun
Publicat pe 18.11.2014 la 09:59 Actualizat pe 18.11.2014 la 10:11
Karen Wheeler, autoarea cărţii "Marie Antoinette diet", a fost inspirată de biografia reginei Franţei, care conţine detalii impresionante despre dieta acesteia.
Karen Wheeler, autoarea cărţii "Marie Antoinette diet", a fost inspirată de biografia reginei Franţei, care conţine detalii impresionante despre dieta acesteia.
Informaţiile folosite în carte sunt obţinute de la personalul care lucra pentru regină. Astfel, s-a confirmat faptul că Maria Antoaneta mânca tort la micul dejun.
Totuşi, felia de tort sau prăjitura făcută în casă nu trebuie să depăşească 100 grame.
Potrivit cercetărilor efectuate, dimineaţa este cel mai bun moment al zilei pentru a mânca tort sau prăjituri, întrucât metabolismul este activ şi vei avea suficient timp pentru a arde caloriile acumulate.
Următoarea regulă este esenţială în această dietă: masa principală a zilei trebuie să fie prânzul, aşa cum se obişnuia la Curtea Regală a Franţei.
Este recomandat ca prânzul să conţină alimente care eliberează energia treptat pe parcursul zilei.
Printre alimentele recomandate se regăsesc cartofii dulci, lintea sau orezul brun.