Dr.Oz: Medium vs. Medicina - femeia care vorbeste cu mortii

Publicat pe 25.10.2012 la 15:29 Actualizat pe 25.10.2012 la 17:59

char margolis

Animalele au instinct, oamenii au intuitie sau ceea ce unii numesc “al saselea simt”. Dupa ce medicii au epuizat orice varianta de a tine pe cineva in viata, se produce inevitabilul: Moartea. Dupa o zi, cateva luni sau chiar dupa ani intregi de la decesul unei persoane apropiate, vezi cum se aprinde un bec in casa, suna telefonul dar nu auzi vreo voce de cealalta parte a receptorului si te trec fiori pe sira spinarii.

Ar putea fi acestea semne ca, in alta dimensiune, cei dragi traiesc inca si incearca disperati sa ia legatura cu noi?

Dr. Oz a fost martorul unei sedinte de spiritism. A ramas pur si simplu uluit de ceea ce a auzit si a vazut. Iata experientele prin care a trecut si pe care vrea sa ni le impartaseasca.

„ O noua stiinta confirma ca in creierul celor care vad ori simt lucruri (invizibile celorlalti) se petrec anumite transformari. Eu nu am un raspuns dar Char Margolis este o femeie care vorbeste cu mortii dintotdeauna. Pentru ea lucrurile sunt clare”, spune Dr. Oz.

Iata declaratia socanta a lui Margolis: „Vad morti, dar nu tot timpul. Vad lucruri, le simt, le aud... Sunt medium de mica, de cand am vazut un spirit langa pat. Sunt binecuvantata sa pot lua legatura cu lumea spiritelor si sa fac legatura intre oameni si cei dragi lor, de care le este dor. Toti avem propria noastra amprenta energetica, iar in lumea spiritelor o purtam cu noi. Asa cum avem un corp fizic, avem si unul eteric. Cel eteric e facut din energie, iar aceasta ajunge in alt plan. E ca si cum ar fi un alt cartier.”

Cerebelul, aflat in partea posterioara a cutiei craniene, ne da informatii despre locul nostru in lume (pozitionare in spatiu). Partea din fata – lobul prefrontal – este cea care ne face oameni, responsabila de personalitatea noastra. Un om a fost rugat sa se gandeasca la ceva in timp ce i s-a monitorizat activitatea cerebrala. In acel moment, lobul prefrontal era de un rosu stralucitor, culoare care a disparut in timpul unei sedinte de spiritism, deci nimeni nu poate nega faptul ca spiritismul are efecte asupra trupului si sufletului.

Ca medic chirurg si om de stiinta, Dr. Oz a trecut de-a lungul timpului prin tot felul de experimente si vrea sa inteleaga ce se intampla cu sufletul cuiva care moare, cat de repede paraseste corpul.

„Depinde de om. Cei mai multi vad o lumina alba si inauntrul ei, pe cineva drag. Toti avem ingeri pazitori”, spune Char.

Vezi mai jos prima sedinta de spiritism la care a participat cineva din public!

Char sustine ca: „Multa lume a vazut spirite. Eu am vazut unul in copilarie, langa pat, dar abia cand eram la facultate si am intalnit alti oameni care erau medium, am inteles ce era de fapt.”

Oare toti avem al saselea simt?

Char Margolis: „Toti avem al saselea simt, ceea ce se numeste intuitie. E foarte important sa le spui celor dragi ca-i iubesti, sa nu te desparti de cineva certat si el sa moara fara sa apucati sa va luati ramas bun. O asemenea povara te poate apasa toata viata.”

Dr. Oz ridica o intrebare pe care, poate, multi o avem si nu stim cum si pe cine sa intrebam: „Cum folosim intuitia ca sa gasim iubirea, cum se face asta?”, iar Char declara: „Important e sa intelegem ca toti avem intuitie. Sa presupunem ca va intereseaza un barbat sau o femeie anume; vizualizati acea persoana si aveti grija ce ii cereti ca sa si primiti. Este foarte important sa va ascultati intuitia. Trebuie nu doar sa constientizezi ce iti spune, ci si sa actionezi in consecinta

Dr. Oz are o nelamurire personala: daca mariajul e pe veci, iubirea dintre soti trece si in viata de apoi?

Raspunsul mediumului nu este unul facil: „ Noi suntem pe pamant si ca sa ne indreptam karma din vietile trecute. Intalnim in viata oameni pe care i-am intalnit in existentele trecute si incercam sa remediem relatiile de atunci. Daca legatura a fost foarte stransa, cred ca ramanem impreuna si in lumea de dincolo. Dar cred si ca trebuie sa si invatam ceva in celalat plan. Trebuie sa evoluam pana ajungem la cel mai inalt grad de intelepciune, bine sau dumnezeire, cum vreti sa-i spuneti.”

Urmareste Dr. Oz de luni pana vineri la 22:00. Vezi mai jos interviul lui Dr. Oz cu Char Margolis.

În articolul

Dr.Oz: Medium vs. Medicina - femeia care vorbeste cu mortii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x