Dureri de stomac? Iată trei REMEDII NATURISTE ce te pot salva

Publicat pe 12.08.2016 la 12:12 Actualizat pe 14.08.2016 la 08:41

Putem trata durerile insuportabile datorita calitatilor unor ingrediente naturale ce stau la baza remediilor naturiste. Ghimbirul, lamaia, otetul de mere si bicarbonatul de sodiu sunt produsele cheie in tratarea pe cale naturala a afectiunilor stomacale.

Produse naturale pentru durerile de stomac

Durerile de stomac sunt un simptom care apare ca urmare a diferitelor boli sau datorită unor sensibilităţi ale unor stimuli. De obicei, acestea sunt însoțite de balonare, gaze şi arsuri, cu toate că acestea pot varia în funcție de originea lor.

În cele mai multe dintre cazuri, durerile abdominale au o relație cu intoleranţa alimentară, dar sunt, de asemenea, şi rezultatul mâncării în exces. Lăsând la o parte posibilele cauze, de cele mai multe ori vrem să găsim tratamente naturiste pentru a atenua, cât mai repede, durerea. Din fericire, datorită calităților unor ingrediente naturale, ne putem pregăti o serie de remedii care ne permit să tratăm durerile insuportabile. Iată câteva dintre ele:

Infuzie de ghimbir şi lămâie

Rădăcina de ghimbir este cunosută în multe părţi ale lumii pentru efectele sale antiinflamatorii. Consumul de infuzie reduce balonarea și calmează senzația de durere. Combinarea cu un suc de lamaie o va face chiar mai eficientă, deoarece controlează excesul de aciditate. Tot ce trebuie să faci este să pui o cană de apă la fiert, iar apoi să adaugi ghimbirul şi lămâia. Se lasă 10 minute, după care poţi consuma două sau chiar trei căni pe zi.

Oţet de mere

Oţetul de mere este inclus în gama largă de produse alimentare cu proprietăţi alcaline. Acesta regleaza pH-ul natural al stomacului și reduce prezența gazelor în tractul digestiv.Trebuie doar să diluați o lingură de oțet cu o cană de apă caldă şi să adăugaţi o lingură de miere pentru a-l îndulci. Este recomandat să îl consumaţi după o masă copioasă sau la primele semne de durere.

Bicarbonat de sodiu şi lămâie

Această combinaţie este soluţia numărul unu în calmarea durerilor de stomac. Efectul acestor două ingrediente este rapid, reducând instantaneu aciditatea. Diluează o linguriţă de bicarbonat şi sucul de lămâie într-o cană cu apă. Lasă mestecul să se liniştească timp de 5-10 minute şi după este gata pentru afi băut.

În articolul

Dureri de stomac? Iată trei REMEDII NATURISTE ce te pot salva

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x