Elimina celulita prin tratamentul BodyArt Sculpting!

Publicat pe 20.08.2010 la 15:09 Actualizat pe 20.08.2010 la 15:28

Tratament intensiv, imbogatit cu ingredienti activi, BodyArt Sculpting ajuta la eliminarea grasimii si a celulitei, oferind rezultate de durata.

Procedura recomandata de salonul de infrumusetare Tania necesita 10 sedinte pentru un efect de remodelare si sculptare a corpului. Ingredientele active (extract din alge brune, castan salbatic si guarana) atent concepute si cu o concentratie optima actioneaza in tesutul conjunctiv, reducand nodulii celulitici, drenand apa si lipidele si indepartand aspectul neplacut de coaja de portocala.


Etapele tratamentului


Prima sedinta incepe cu un peeling cu o durata de aproximativ 15 minute, urmata de aplicarea cremei anticelulitice. Se continua cu un masaj de 30 de minute, pana la absorbtia totala a produsului.

Urmatoarele sapte sedinte constau in realizarea unui masaj manual de 45 de minute la care se foloseste o combinatie de crema anticelulitica si gel activator. Pentru ultimele doua sedinte se curata pielea prin utilizarea unui demachiant, iar apoi se aplica o masca termoactiva ce se lasa sa actioneze 20 de minute.

Aceasta imbunatateste circulatia venoasa si stimuleaza absorbtia ingredientelor active. Realizata pe baza de alge marine, ofera o senzatie de caldura, avand o actiune puternica, anticelulitica si de hidratare datorita mineralelor, proteinelor si vitaminelor pe care le contine. Tramentul este incheiat cu un masaj usor, timp de 20 de minute.

Sfatul specialistului:


„Cele 10 sedinte reduc simptomele conexe de celulita, dar si acumularea locala de grasimi. Aspectul de imbatranire a pielii si senzatia de umflatura, de durere data de celulita sunt inlaturate. Pielea ramane uniforma, catifelata, iar picioarele vor fi mai stralucitoare si mai tonifiate. Zi dupa zi, silueta va fi mai definita si astfel te vei simti excelent in propia piele.”, spune Angelica Dragusin, cosmeticiana, Salon Tania.


Contraindicatii:



Deoarece unele ingrediente contin iod (0,1%) nu este un tratament recomandat in cazul persoanelor ce sufera de afectiuni ale glandei tiroide.


Recomandari:

Hidratarea corecta este esentiala, in special pe timp de vara, cu atat mai mult daca se urmeaza un program activ de antrenament sau terapii de remodelare corporala. Nu astepta sa ti se faca sete, atunci corpul deja sufera. Apa plata si ceaiurile sunt cele mai indicate. Daca vrei sa slabesti, insa nu bei suficienta apa, corpul nu va putea metaboliza grasimea, asa ca va retine fluide. Acest lucru va duce la o slabire lenta sau chiar o stagnare.

Citeste si revista Felicia

Sursa foto: newswit.com

În articolul

Elimina celulita prin tratamentul BodyArt Sculpting!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
5 lucruri pe care să le faci după divorț
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x