Ești însărcinată? Iată ce cosmetice nu ar trebui să-ți lipsească în perioada următoare!

Publicat pe 23.03.2018 la 17:34 Actualizat pe 23.03.2018 la 17:37

Pregătește-ți dulapul cu mai multe cosmetice naturale pentru femei, ca să îți păstrezi pielea hidratată pe toată perioada sarcinii. Ce nu ar trebui să îți lipsească din trusa cu produse cosmetice?

Dacă ai aflat de curând că ești însărcinată, felicitări! Începe, probabil, cea mai frumoasă perioadă din viața ta, în care corpul tău va trece prin foarte multe transformări. Cu toate că familia și prietenii vor fi mai atenți cu tine decât în mod normal și toată lumea se va oferi să îți aducă totul la picioare, cea care trebuie să se îngrijească cel mai mult de întreg organismul ești tu. Așa că pregătește-ți dulapul cu mai multe cosmetice naturale pentru femei, ca să îți păstrezi pielea hidratată pe toată perioada sarcinii. Ce nu ar trebui să îți lipsească din trusa cu produse cosmetice?

Scrub gentil

Ca să te asiguri că corpul tău va arăta bine indiferent de trimestrul de sarcină în care te afli, iar pielea va rămâne fină, e necesar să îți cumperi un scrub. Celulele moarte trebuie îndepărtate pentru a face loc celor noi, iar tu să strălucești. Poți alege o cremă din această categorie cu aroma ta preferată, sau poți opta pentru soluțiile fără miros, dacă au început să apară grețurile. O dată pe săptămână, rezervă-ți câteva minute să te bucuri de o exfoliere ca la carte, care îți va păstra pielea fină.

Cremă împotriva vergeturilor

Din cauza creșterii bruște a burticii, e posibil ca, din loc în loc, să apară vergeturile, adică liniile acelea albe sau roșii pe care nu le iubește nimeni. Ca să le ții sub control, e bine să nu uiți să folosești zilnic o cremă împotriva lor sau ulei de cocos, care va hidrata intens pielea, astfel încât ea să își poată recupera elasticitatea. Să aduci pe lume un copil este cu adevărat un lucru magic, însă nu trebuie să rămâi cu semne din cauza sarcinii pentru tot restul vieții.

Demachiant fin

Deși în timpul sarcinii nu este recomandat să te machiezi, demachiantul nu trebuie folosit numai în cazul în care ai purtat make-up, ci în fiecare dimineață și seară, pentru a îndepărta particulele de praf care se pot așeza pe fața ta și pot da naștere punctelor negre. Alege un demachiant fin, lejer, cum ar fi apa de trandafiri sau cea micelară, și bucură-te de un ten luminos și fără impurități și în perioada sarcinii.

Lapte hidratant de piele

Imediat după duș și mai ales după ce ai terminat de exfoliat pielea, nu uita să hidratezi întreaga suprafață a corpului. În perioada sarcinii, corpul tău are nevoie de mai multă apă decât în mod normal, pentru ca pielea ta să nu se crape sau să începi să ai mâncărimi. Așa că împrietenește-te cu cremele de corp sau cu laptele hidratant și menține-ți pielea în stare perfectă.

Ulei de masaj

Ce poate fi mai relaxant decât un masaj după o zi grea, mai ales atunci când ai stat în picioare pentru mai mult timp? Roagă-ți partenerul să te ajute să te destinzi, în aroma unui ulei de corp de calitate. Te vei simți imediat mai bine și te vei bucura de o altă formă de hidratare în profunzime.

Ai grijă de corpul tău pe perioada sarcinii, pentru ca aceasta să nu lase urme. Și nu uita că sănătatea nu stă doar la exterior, așa că fii atentă și la meniul pe care îl ai pentru cele 40 de săptămâni.

sursa foto: pixabay.com

În articolul

Ești însărcinată? Iată ce cosmetice nu ar trebui să-ți lipsească în perioada următoare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x