Fructele: răspunsul pentru un corp sănătos și frumos

Publicat pe 11.05.2017 la 07:30 Actualizat pe 12.05.2017 la 08:03

Fructele joaca un rol important in ceea ce priveste corpul nostru. Pentru a fi tot timpul in forma si cu zambetul pe buze, ai nevoie sa consumi: portocale, mango, ananas, capsuni.

pixabay.com foto credits: romanov

Pe lângă faptul că sunt delicioase și sănătoase, fructele au și proprietăți care te ajută în a fi frumoasă în fiecare zi. Aici îți povestim un pic despre fiecare, pentru a decide pe care trebuie să le incluzi în dieta ta zilnică.

  • Mango: este un fruct ideal pentru a combate căderea părului.
  • Portocale: o dietă bogată în vitamina C te ajută să ai o piele fără riduri. Atfel că, nu este numic mai plăcut să consumi fructe bogate în această vitamină, cum ar fi portocalele.
  • Ananas: are proprietăți antiinflamatorii și diuretice, ceea ce face ca acest fruct să evite retenția de lichide din organism...deci este un fruct anticelulitic.
  • Căpșuni: sunt fructele cu cele mai multe proprietăți de tratare și vindecare. Ajută la scăderea colesterolului, sunt anticancerigene, ajută la eliminarea toxinelor din corp și sunt recomandate în dietele de curățare a organismului.

Pentru un plus de relaxare și o alimentație sănătoasă, poți combina și cu alte fructe, pregătind un smoothie delicios de fructe, mai ales că vara este gata să se instaleze . În clipul de mai jos ai un exempu de fresh, care s-ar putea să te inspire.

În articolul

Fructele: răspunsul pentru un corp sănătos și frumos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x