Ghidul Pacient 360

Publicat pe 14.11.2012 la 11:14

ghidul pacient 360

Vrei sa afli informatii actuale despre cele mai frecvente boli? Stii cum te poti trata in strainatate? Ai aflat ca pentru foarte multe boli cronice exista asociatii de pacienti care te pot ajuta ? Stii cui sa te adresezi in caz de malpraxis? Din 12 noiembrie, Jurnalul National iti aduce Ghidul Pacient 360, editia 2012. Un produs Houston NPA! Invata sa ai grija de sanatatea familiei tale! 264 pagini de informatie medicala, noutati terapeutice si legislative explicate pe intelesul tuturor! Interviuri cu lideri de opinie din medicina!

Cititorii vor descoperi in Ghidul Pacient 360 informatii despre schimbarile legislative din sanatate, despre cardul de asigurat, despre programele nationale si despre tratamentele in strainatate. Informatia medicala este validata de catre specialisti si este prezentata intr-un limbaj accesibil tuturor. Totodata, informatia este structurata pe diferite domenii: medicina de urgenta, pneumologie, ginecologie, gastroenterologie, endocrinologie, reumatologie, urologie, pediatrie si oncologie. Totodata in Ghidul Pacient 360 veti citi si despre ceea ce inseamna cu adevarat un stil de viata sanatos.

Ghidul Pacientului Roman apare anual si se afla la cea de-a treia editie. Este o publicatie dedicata publicului larg in principal, dar si personalului medico-sanitar care poate folosi Ghidul ca instrument de comunicare cu pacientii si de informare asupra asociatiilor de pacienti din Romania.

În articolul

Ghidul Pacient 360

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce facem cu mâncarea după sărbători? Soluția recomandată de specialiști pentru a evita risipa alimentară
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x