Impachetarile fac minuni pentru silueta ta

Publicat pe 28.09.2010 la 14:39 Actualizat pe 28.09.2010 la 16:23

Masajul si impachetarile sunt esentiale pentru un corp ferm, fara celulita, pe langa alimentatia sanatoasa si exercitiile fizice. Iata un program de intretinere, usor de urmat si suportat, ale carui rezultate vor putea fi admirate dupa incheierea unui numar de sase sedinte. Recomandat de La Bibliotheque.

Pachetul de terapii contine doua sedinte de impachetare si patru de masaj de remodelare. Cu o durata de 50 de minute fiecare, acestea se fac succesiv, cu o frecventa de doua ori pe saptamana. Se incepe cu o sedinta de masaj de remodelare, apoi una de impachetare, urmeaza doua sedinte de masaj, impachetarea finala si ultimul masaj de remodelare.

Impachetarea „slim&sculpt slabire” este o procedura la rece, lipo-activa ce are ca ingredient principal namolul marin. Pentru masajul de remodelare se foloseste o crema cu alge, iar tehnica utilizata este una dinamica ce vizeaza disparitia tensiunilor musculare si articulare. Masajul face ca sangele sa circule mai repede catre muschi si incheieturi, stimuland si secretia opoidelor, substante analgezice fabricate de propriul organism.

Efectul sau tonifiant si relaxant favorizeaza circulatia sangvina si limfatica, eliminarea toxinelor, ajuta corpul sa-si regaseasca echilibrul natural. Tratamentul ar trebui continuat si acasa cu o crema tonifianta si de slabire.

Oricat de eficiente sunt, tratamentele corporale trebuie combinate cu o dieta echilibrata (nu restrictiva), un stil de viata sanatos si exercitiu fizic. Tocmai de aceea, inainte de a achita un abonament, deloc modest, este bine sa te sfatuiesti cu un specialist pentru a primi toate aceste indicatii.

Sfatul specialistului:

Ioana Burciu, estetician, La Bibliotheque
„Sub actiunea combinata a ingredientilor activi si a masajului, silueta este remodelata, iar pielea catifelata si tonifiata. Toate produsele folosite sunt din extracte naturale, ele nu au in principiu contraindicatii. Cu toate acestea, femeile insarcinate, persoanele cu problemele grave de circulatie ar trebui sa consulte medicul inainte de efectuarea acestui tratament.”

sursa foto: francetoday.com

În articolul

Impachetarile fac minuni pentru silueta ta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x