Implant dentar - toate informatiile de care ai nevoie pentru a initia o astfel de interventie

Publicat pe 03.07.2018 la 15:30 Actualizat pe 03.07.2018 la 15:34

Progresele in domeniul stomatologic reliefeaza faptul ca astazi, mai mult ca niciodata, inlocuirea dintilor lipsa nu mai reprezinta un motiv de ingrijorare. Important este sa apelezi la cine trebuie, si mai ales in momentul potrivit.

Un zambet sanatos si plin de stralucire are nevoie sa beneficieze de cele mai revolutionare tehnici si tehnologii din domeniu. Atat evolutia medicinei cat si performantele specialistilor se bucura de un nivel superior de abordare si executie.

Progresele in domeniul stomatologic reliefeaza faptul ca astazi, mai mult ca niciodata, inlocuirea dintilor lipsa nu mai reprezinta un motiv de ingrijorare. Important este sa apelezi la cine trebuie, si mai ales in momentul potrivit.

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este un dispozitiv realizat din titan care inserat in os si implicit datorita constructiei sale, inlocuieste sa dintele care lipsa. Printr-o interventie chirurgicala, cu ajutorul acestui suport artificial se pot inlocui un dinte sau mai multi, in functie de fiecare cazuistica in parte.

Cu numeroase avantaje in raport direct cu estetica si functionalitatea, alegerea montarii unui implant dentar de la Dental Progress este garantia pentru o alternativa cu durata lunga de viata. Odata pentru ca reprezinta o investitie extrem de importanta (atat din punct de vedere financiar, cat si social), dar si ulterior, ca ea este o operatiune moderna de real succes. Mai mult decat atat, cu ajutorul implanturilor dentare, zambetul va capata un aspect natural, frumos cu rezultate vizibile imediat, dar mai ales stabilitate si rezistenta pe termen lung.

De ce sunt utilizate implanturile dentare?

Asa cum aminteam anterior, pe langa faptul ca aceasta procedura permite functionalitatea dintilor inlocuiti, se si stimuleaza regenerarea osoasa sub dinte. Si pentru ca vorbim despre interventii care trebuie efectuate cu mare migala si finete, implanturile dentare (atunci cand sunt montate asa cum trebuie) nu fac nota discordanta cu dintii sanatosi. Vorbim asadar despre o tehnologie care este capabila sa ofere solutii estetice si practice cu totul si cu totul deosebite in procesul de inlocuire a dintilor lipsa.
Cele mai bune decizii se iau intotdeauna dupa ce optiunile bifate au luat in calcul: alegerea unei clinici cu succese vizibile, contactarea specialistului pentru informatii suplimentare, programarea unui consult amanuntit si implicit raportarea corecta asupra starii de sanatate.
Mentionam ca un consultul amanuntit, alaturi de investigatii radiologice specifice vor oferi informatii si indicii asupra vor tipul de implant potrivit sau alte amanununte despre structura osoasa existanta.

Lucruri esentiale de retinut despre aceasta investitie extrem de soliciatata

Sursa foto: pexels.com

În articolul

Implant dentar - toate informatiile de care ai nevoie pentru a initia o astfel de interventie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
5 lucruri pe care să le faci după divorț
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x