Ținute potrivite pentru ger. Cum să ne îmbrăcăm ca să fim și în tendințe și feriți de ger?
Publicat pe 11.01.2017 la 09:42 Actualizat pe 11.01.2017 la 14:26
Frigul de afara si caldura de la birou ne fac sa ne intrebam cum sa ne imbracam, ca sa nu ne fie frig afara si prea cald la serviciu?
Frigul de afară și căldura de la birou ne fac să ne întrebăm cum să ne îmbracăm, ca să nu ne fie frig afară și prea cald la serviciu?
Practic sau elegant? Este întrebarea pe care ne-o punem cu toţii în aceste zile, când ne hotărâm cum se ne îmbrăcam pentru ziua la birou. Gecile de schi şi bocancii de munte par a fi alegerea perfectă pentru temperaturile de afară.
Soluţii sunt şi pentru cei care nu vor să iasă din tendinţele anului 2017.
Cea mai mare parte din căldura corpului se pierde prin extremităţi, ceea ce înseamnă că mâinile şi capul trebuie să fie foarte bine protejate. Ca să nu simţim gerul, specialiştii ne recomandă să ne îmbrăcăm în straturi. De exemplu, putem avea un tricou, la care să adăugăm o cămaşă, un hanorac şi neapărat o geacă. Şi să nu uităm acasă mănuşile, fularul şi căciula!
Pentru o ţinută achiziţionată dintr-un magazin de specialitate puteţi scoate din buzunar până la 2.000 de lei. Însă cu siguranţă nu veţi suferi de frig. De frig şi ninsori se pot proteja şi cei care nu-şi imaginează să iasă pe stradă echipaţi ca pentru munte.
Cardiganele, lucrate manual, care sunt foarte călduroase şi se pot face pe dimensiuni şi mai lungi şi mai scurte, depinde cum îşi doreşte fiecare.
Lâna menţine temperatura corpului şi ne fereşte de ger. Şi în acest caz, preţurile sunt pe măsură. Un singur pulovăr de lână poate ajunge să costă chiar şi 800 de lei