Obiceiul GREŞIT pe care îl avem cu toţii când mâncăm banane! Aruncăm cea mai bună parte
Publicat pe 08.04.2016 la 09:59 Actualizat pe 08.04.2016 la 10:39
Cu toţii procedăm în felul următor: rupem vârful, curăţăm coaja şi consumăm ceea ce constituie miezul.Dar, se pare, că această modalitate este total greşită.
Specialiştii susţin că până acum am procedat greşit în ceea ce priveşte consumul de banane.
Cu toţii procedăm în felul următor: rupem vârful, curăţăm coaja şi consumăm ceea ce constituie miezul.Dar, se pare, că această modalitate este total greşită.
Multiple cercetări au demonstrat că cele mai multe dintre substanţele nutritive din banane se află, de fapt, în partea pe care o aruncăm: coaja.
Deşi pare o alegere ciudată, coaja de banană are o mulţime de beneficii nutriţionale, conţinând magneziu, potasiu, vitaminele A, B12, B 16 şi C. În plus,coaja conţine probiotice şi mai multe substanţe utile pentru organism, printre care: luteina (benefică pentru vedere şi sănătatea ochilor), potasiu şi tryptophan.