Parodontoza – care sunt simptomele și cum să tratezi boala?

Publicat pe 30.01.2020 la 14:39 Actualizat pe 30.01.2020 la 14:48

Parodontoza apare în urma ignorării semnelor gingivitei, problemă care poate fi identificată foarte ușor, grație modificărilor care pot fi observate.

Parodontoza afectează țesutul de susținere al dinților, fiind o boală care se manifestă în timp și în lipsa unui tratament. Pierderea dinților are implicații majore, atât la nivel psihic cât și fizic, afectând statusul general al sănătății.

Care este principala cauză a parodontozei și cum poate fi identificată

Motivul principal pentru care apar afecțiunile gingivale este tartrul dentar (piatra dentară). În lipsa unei igiene orale riguroase, resturile alimentare tind să se acumuleze pe suprafața dinților. Odată format, tartrul irită gingia și duce la retracția ei, dinții devenind din ce în ce mai mobili.

Parodontoza apare în urma ignorării semnelor gingivitei, problemă care poate fi identificată foarte ușor, grație modificărilor care pot fi observate. Inflamația gingivală (gingivita) poate fi recunoscută datorită:

Life Dental Spa tratează parodontoza

Până nu demult, parodontoza era tratată chirurgical invaziv, pacientul fiind supus la multiple intervenții dureroase, costisitoare și greu de suportat.
Life Dental Spa, prima clinică din România care realizează cu succes protocolul holistic de tratament al parodontozei, este locul perfect unde aceasta boala și manifestările ei pot fi date uitării. Dat fiind faptul ca aproximativ 80% din parodontoze pot beneficia de tratamentul non-chirurgical cu laser dentar, acest serviciu este unul dintre cele mai accesate in clinica.

Grație tehnologiei de ultimă generație a laserului stomatologic, specialiștii Life Dental Spa reușesc să ofere un tratament al parodontozei ce are efecte vizibile încă din primele ședințe si este considerat in acest moment ca fiind cel mai performant de pe piata.
In cazurile ce necesita totusi interventii chirurgicale, acestea sunt de asemenea asistate laser, pentru o abordare mai eficienta si in acelasi timp mai blanda pentru pacient.

Printre avantajele folosirii laserului in tratamentul parodontozei se numara si:

FĂRĂ DURERE, fără ace, fără freze, totul într-un mediu confortabil și plăcut pentru pacienți.

Stomatologia holistică pe care o practicăm în cadrul clinicii noastre are drept scop nu doar tratarea afecțiunilor orale ale pacienților, inclusiv parodontoza. Noi urmărim ca pacientul să aibă parte de recomandări, de sfaturi, practic, despre cum să prevină reapariția bolii. Un stil de viață echilibrat, principii alimentare corecte și respectarea igienei scad riscul de recidivă pentru pacienții care au avut de suferit de pe urma parodontozei în trecut”, afirmă dr. Cristina Obreja, medicul fondator și coodonatorul întregii echipe Life Dental Spa.

Ce aduce în plus Life Dental Spa când vine vorba de tratamente stomatologice?

Indiferent că este vorba de tratarmentul parodontozei, de tratarea cariilor cu laserul sau de alte proceduri medicale, Life Dental Spa are mare grijă ca pacienții să se simtă confortabil și să aibă parte de un ambient plăcut și relaxant atunci când vine vorba de ședințele de tratament.

Laserul stomatologic, materialele biocompatibile și comunicarea medic-pacient sunt doar câteva dintre motivele pentru care pacienții aleg să revină periodic la controlul de 6 luni în clinica Life Dental Spa, pentru a preveni recidivele și pentru a menține igiena orală la cel mai înalt nivel.
Life Dental Spa și viziunea holistică a stomatologiei au readus încrederea în rândul pacienților că mai există și tratamente stomatologice fără durere, motiv pentru care din ce în ce mai multe persoane aleg tratamentele Life Dental Spa. Pentru a putea ajuta cât mai mulți pacienți, Life Dental Spa se extinde și o nouă clinică își va deschide porțile începând cu luna februarie, aceasta fiind situată în zona Piața Victoriei, pe strada Frumoasă.

Mai mult! Conducerea Life Dental Spa realizează francize și este dornică de colaborare cu parteneri care împărtășesc viziunea holistică și sunt dornici de a oferi tratamente moderne și la cel mai înalt nivel.

În articolul

Parodontoza – care sunt simptomele și cum să tratezi boala?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x