Relaxare si hidratare cu lavanda

Publicat pe 26.10.2010 la 12:26 Actualizat pe 26.10.2010 la 10:56

Din cauza temperaturilor scazute, specifice anotimpului rece, pielea ta are de suferit. Fara o ingrijire atenta aceasta devine uscata, lipsita de finete si deshidratata.

Eden Spa propune un ritual de infrumusetare complex, menit sa ofere o relaxare fizica de lunga durata, incarcare mentala si, nu in ultimul rand, o buna hidratare a pielii. Tehnicile multisenzoriale, ingredientii natuali, aromele, sunetele si culorile vindecatoare cu efecte benefice asupra organismului iti vor oferi acel plus de energie de care ai nevoie.

Hidratare cu plante si fructe exotice

Ingredientul principal este lavanda, iar contraindicatiile ritualului sunt comune oricarui masaj sau terapii spa (femei insarcinate, rani deschise, varice, neuropatii). Pentru inceput, se realizeaza un gomaj al corpului cu un exfoliant cremos ce contine coaja de portocala si extract de litchi (fruct exotic).

Apoi se aplica pe tot corpul o masca de lavanda si miere, impachetarea avand o durata intre 20 si 30 de minute. Beneficiile acestei plante nu reprezinta o noutate, lavanda fiind, datorita proprietatilor sale, un excelent remediu impotriva stresului, insomniilor si depresiei. Intreaga procedura se incheie cu un masaj pe tot corpul cu saculeti cu plante aromatice.

Ca orice masaj, acesta vizeaza in primul rand destinderea fizica si mentala. In plus, componenta aromatica este mult superioara oricarui masaj, accentuand efectele relaxante si calmante. Folosirea saculetilor face ca presiunea profunda aplicata de terapeut sa fie mult mai placut perceputa.

Sfatul specialistului


Ada Cirap, training manager Eden Spa spune ca „Terapia urmareste ingrijirea pielii, hidratarea si nu in ultimul rand relaxarea deplina. Exfolierea trebuie facuta de doua ori pe saptamana, iar masajul macar o data. Atunci cand cineva simte nevoia de a fi rasfatat, cu un accent mare pe sanatatea fizica si mentala, este invitat sa se bucure de un astfel de ritual.”

Citeste si Revista Felicia

Sursa foto: twmagazine.net

În articolul

Relaxare si hidratare cu lavanda

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x