Sapte trucuri utile ca sa scapi de 500 de calorii pe zi

Publicat pe 31.10.2013 la 12:47 Actualizat pe 31.10.2013 la 12:55

Iti doresti sa imbraci rochia aceea fabuloasa pe care ti-ai cumparat-o acum cateva luni? Visul tau ar putea deveni realitate, daca vei fi atenta la regimul pe care il urmezi.

Ca sa reusesti sa pierzi cateva kilograme, specialistii recomanda sa reduci consumul de alimente zilnic cu aproximativ 500 de calorii. Iata cum poti sa faci acest lucru:

Ai grija ce bei!

Desi un cocktail cu alccol este mai sanatos, si cele preparate din sucuri naturale si celelalte au multe calorii. Insa, daca vei adauga alcool, numarul acestora poate urca la peste 200 (mojito – 217)

Uita de dulciuri!

Un croissant sau o gogoasa cu ciocolata poate avea 400-500 de calorii. Prin urmare, atunci cand ai pofta de ceva dulce, opteaza pentru un fruct. Este mult mai sanatos.

Nu abuza de ciocolata

Orice femeie iubeste ciocolata si ar face orice ca sa poata mananca o cantitate uriasa. Insa, daca vrei sa ai o silueta de invidiat, alege sa consumi un patratel la cateva zile. Vei reduce numarul de calorii si vei fi mai aproape de a avea greutatea ideala.

Dormi opt ore

Un studiu realizat la Universitatea din Chicago a aratat ca in fiecare ora de somn pierzi 65 de calorii. Prin urmare, este important sa dormi opt ore, deoarece vei reusi sa scapi de aproape 500.

Fii atenta la salate

Legumele sunt benefice pentru organism, motiv pentru care este indicat sa le incluzi in salate. Insa, daca vrei sa slabesti trebuie sa nu optezi pentru sosuri. Prepara-le doar cu ulei, otet si sare. Nu vei depasi 100 de calorii.

Nu manca in timp ce te uiti la televizor

Potrivit unei cercetari publicate in ziarul “The American Journal of Clinical Nutrition”, atunci cand suntem distrasi, ne uitam la televizor sau navigam pe internet, avem tendinta sa consumam o cantitate mai mare de mancare.

Nu abuza de cafea

Adori sa bei o ceasca de cafea cu lapte? Poti sa o faci, insa trebuie sa stii ca diversele sortimente existente pe piata nu contin acelasi numar de calorii. De exemplu, o cafea cu lapte si zahar are 75 de calorii, in timp ce un macchiato 160. Daca adaugi scortisoara sau alte ingrediente, numarul acestora va creste.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Sapte trucuri utile ca sa scapi de 500 de calorii pe zi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x