Sase sfaturi pentru a slabi usor

Publicat pe 05.01.2011 la 09:21

La inceput de an toata lumea isi propune sa slabeasca, ceea ce inseamna ca multi renunta la alimentele preferate, la carbohidrati si la grasimi, dar nu multe persoane stiu ca, astfel, isi creeaza o dieta ce nu poate fi tinuta.

In schimb, iata cateva sfaturi pentru a va mentine silueta sau pentru a scapa de kilogramele in plus, prezentate de Fox News.

1. Un mic-dejun sanatos

Persoanele care sar peste micul dejun isi incetinesc metabolismul si favorizeaza cresterea in greutate. Astfel, este de preferat sa va incepeti ziua cu un mic dejun care sa contina fibre si putine proteine pentru a va simti plini pana la masa de pranz.

2. Fibre

Fibrele sunt secretul slabirii, alimentele bogate in fibre scad senzatia de foame, asa ca tendinta este de a manca mai putin. Cantitatea zilnica de fibre recomandata de specialisti este de 30-35 de grame pentru femei si de 38 de grame pentru barbati.

3. Lactate

Conform unui studiu publicat in Obesity Research, lactatele ajuta la pierderea greutatii. Cercetatorii au descoperit ca un nivel scazut de calciu poate duce la eliberarea unui hormon ce cauzeaza ingrasarea. Persoanele care tin o dieta cu putine calorii, dar care includ in dieta lor trei pana la patru portii de lactate pe zi slabesc mai usor.

4. Ardei iute

O alta modalitate de a slabi usor si eficient este aceea de a consuma mai mult ardei iute, pentru ca ofera senzatie de satietate si reduce nivelul hormonului care ne provoaca foamea.

5. Supa

Supa este una dintre cele mai bune mancaruri si de aceea se recomanda consumarea ei la masa principala. Supa contine putine calorii si este bogata in fibre.

6. Exercitii fizice

Antrenamentele de forta sunt asociate cu persoanele care fac body building, insa acesta este cel mai bun exercitiu pentru cei care incearca sa slabeasca. Antrenamentele de forta ajuta la fortificarea ligamentelor si a tendoanelor si cresc masa musculara, ceea ce ajuta metabolismul.

Citeste si Intact News

Sursa foto: enformacenter.net

În articolul

Sase sfaturi pentru a slabi usor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x