STAFIDELE te scapă de problemele de sănătate! Acest REMEDIU este ideal pentru a trata ARTRITA

Publicat pe 08.06.2017 la 16:15 Actualizat pe 08.06.2017 la 17:36

Ca sa tii la distanta cea mai periculoasa afectiune a articulatiilor ai nevoie de doar doua ingrediente, pe care sigur le ai deja prin bucatarie.

pixabay.com

Definită ca o boală a articulațiilor, artrita este una dintre cele mai neplăcute și dureroase afecțiuni cu care te poți confrunta de-a lungul vieții. Ea se manifestă prin dureri la nivelul cartilajelor, pielea din zona respectivă căpătând o culoare roșiatică, destul de inestetică. Artrita se manifestă de cele mai multe ori în timpul nopții, fiind vinovată pentru durerile care apar brusc, în timpul somnului.

Leziunile articulațiilor se pot datora unei moșteniri genetice, a inactivității fizice sau a unui stil de viață dezorganizat. Indiferent că ai sesizat sau nu anumite simptome care te pot trimite cu gândul la artrită, este indicat să acționezi fie și preventiv, pentru a evita durerile groaznice provocate de această boală.

Desertul care te ferește de artrită

Surprinzător sau nu, stafidele sunt unul dintre ingredientele principale ale ”desertului-minune” care te scapă de durere. Efectul este garantat, indiferent că vrei să ții la distanță artrita sau să remediezi o problemă deja instalată în corp.

Ingrediente necesare:

Modul de preparare:

Pune stafidele în borcan de sticlă și adaugă peste ele gin, în așa fel încât acestea să fie acoperite de alcool. Închide ermetic borcanul și așează-l în frigider pentur aproximativ o săptămână. În tot acest timp, stafidele vor absorbil alcoolul din vas și se vor transforma în cele mai eficiente ”medicamente” pe care le poți consuma pentru a trata artrita. Consumă 5-6 stafide, la masa de seară, pe post de desert.

Consumul moderat de alcool este recomandat în prevenirea bolilor de sânge și a celor osoase, categorie în care se încadrează și artrita. Combinat cu stafide, alimente renumite pentru faptul că reduc în mod natural durerile, rezultă unul dintre cele mai eficiente tratamente naturale pe care le poți încerca și tu!

În articolul

STAFIDELE te scapă de problemele de sănătate! Acest REMEDIU este ideal pentru a trata ARTRITA

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x