Sucul natural, secretul unui trup sanatos

Publicat pe 23.09.2013 la 13:18 Actualizat pe 24.09.2013 la 08:08

Sucurile naturale au efecte uimitoare pentru organismul uman. Invata sa le incluzi in dieta, in functie de afectiunea de care suferi, deoarece pot reduce simptomele urmatoarelor boli:

Suc natural cu zmeura

Prepara un suc natural delicios si sanatos, folosind 100 g zmeura, doua portocale de marime medie si 100 g capsune. Pune fructele in blender . Sucul obtinut previne astmul, deoarece reduce inflamarea cailor respiratorii.

Suc natural cu mango

Ai nevoie de un fruct de mango, doua felii de ananas si un grapefruit. Taie fructele in felii si pune-le in blender. Acest suc previne acumularea de gaze. In plus, ca sa te simti bine, fa sport si mesteca bine alimentele. Astfel, vei reusi sa-ti imbunatatesti procesul de digestie.

Suc natural cu portocale

Pune in blender doua portocale, doi morcovi si o sfecla rosie. Consuma un pahar de suc timp de cinci zile pe saptamana. Vei reusi sa previi alergia, care este o reactie imunologica exagerata a organismului atunci cand “detecteaza” substante nocive.

Suc natural cu broccoli

Prepara un suc natural ce te ajuta sa atenuezi simptomele depresiei folosind trei buchetele de broccoli, doi morcovi si un mar. Consumat zilnic, insotit de o alimentatie diversificata, acest suc te va ajuta sa-ti revigorezi sistemul nervos. Bineinteles, depresia este o afectiune ce necesita atentie medicala, insa acest preparat iti va imbunatati starea.

Suc natural cu lapte de soia

Ai nevoie de 100 ml de lapte de soia, 50 g de tofu, doua banane si 20 ml de ulei de migdale. Amesteca ingredientele in blender si adauga o lingurita de pulbere de scortisoara. Acest suc imbunatateste puterea de concentrare.

Suc natural cu sparanghel
Un suc natural eficient in detoxifierea organismului poti prepara folosind 250 g sparanghel, o jumatate de lamaie si doi castraveti de marime medie. Este important sa le adaugi in blender in aceasta ordine. Castravetele reduce grasimile, trigliceridele si colesterolul.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Sucul natural, secretul unui trup sanatos

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x