Top 10 tratamente naturiste pentru infertilitate

Publicat pe 19.10.2015 la 13:47 Actualizat pe 19.10.2015 la 13:51

Infertilitatea devine o problemă din ce în ce mai mare în societatea modernă. Din fericire, dacă i se oferă resursele necesare, organismul se poate vindeca de această afecțiune. În continuare vom prezenta cele mai populare 10 tratamente naturiste pentru infertilitate.

Infertilitatea devine o problemă din ce în ce mai mare în societatea modernă. Din fericire, dacă i se oferă resursele necesare, organismul se poate vindeca de această afecțiune. În continuare vom prezenta cele mai populare 10 tratamente naturiste pentru infertilitate.

1. Vâscul era considerată o plantă a fertilității în mitologia celtică. Și în zilele noastre acesta este considerat un stimulent concepțional. Fierbând 3 crenguțe de vâsc timp de 3 minute în jumătate de litru de vin alb poți obține o licoare benefică sistemului reproducător ce trebuie consumată cu 8 zile înainte de venirea menstruației.

2. Propolisul este faimos în toată lumea pentru proprietățile sale medicinale. Acesta este un remediu eficient și împotriva endometriozei. O cantitate de 500 mg de propolis consumată de două ori pe zi poate face minuni în ceea ce privește fertilitatea.

3. Frunzele și mlădițele de zmeur sunt la fel de benefice organismului precum este fructul însuși. În timp ce frunzele au rol în reglarea hormonilor și tonifierea mușchilor uterului, tinctura de mlădițe de zmeur poate fi utilizată cu succes în combaterea chisturilor ovariene. Mai mult, ceaiul de zmeur și năprasnic poate avea efecte miraculoase în cazul femeilor cu ovare polichistice.

4. Rădăcina de lemn dulce este foarte apreciată pentru proprietățile sale curative în cultura orientală. Datorită proprietăților sale care au un rol important în reglarea și normalizarea nivelului de hormoni, rădăcina de lemn dulce este un bun tratament pentru infertilitate. Cu toate acestea, nu trebuie consumată în exces deoarece poate provoca hipertensiune și dureri de cap.

5. Rădăcina de unicorn este unul din cele mai vechi remedii cunoscute împotriva infertilității. Aceasta acționează direct asupra ovarelor, reglează menstruația și repară mucoasa uterului. Mai mult, aceasta poate fi un remediu eficient și împotriva grețurilor de dimineață.

Citeste articolul complet pe bebee.ro

În articolul

Top 10 tratamente naturiste pentru infertilitate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x