Top 3 cărți de spiritualitate, pe care nu trebuie să le ratezi

Publicat pe 22.09.2016 la 15:35 Actualizat pe 22.09.2016 la 16:01

Fără îndoială, cărțile de spiritualitate se află printre preferințele multor persoane. Nevoia tot mai acută de cunoaștere, întrebările la care nu găsim răspuns, dar și încercarea de a descoperi calea spre fericire sunt câteva dintre motivele care ne împing spre astfel de lecturi.

hepta.ro

Fără îndoială, cărțile de spiritualitate se află printre preferințele multor persoane. Nevoia tot mai acută de cunoaștere, întrebările la care nu găsim răspuns, dar și încercarea de a descoperi calea spre fericire sunt câteva dintre motivele care ne împing spre astfel de lecturi.

Cărțile de spiritualitate merită să se regăsească în raftul bibliotecii tale, căci prin experiența oferită, ele ne sunt de mare ajutor în etapele prin care trecem.

Am selectat pentru tine trei lecturi, care cu siguranță, îți vor schimba starea de spirit și te vor determina să vezi lucrurile altfel.

1. Fluturi de Irina Binder

"Fluturi" a fost desemnată cea mai vândută carte în 2013, 2014, 2015 și 2016. Este un roman de dragoste inspirat dintr-o poveste reală. În această carte, autoarea Irina Binder încearcă să cuprindă toate trăirile omenești: rătăciri, slăbiciuni, secrete, greșeli, pierderi și deziluzii.

2. Conversații cu Dumnezeu - Un dialog neobișnuit

"Conversații cu Dumnezeu - Un dialog neobișnuit", de Nealle Donald Walsch, este o altă carte, care nu trebuie ratată. Conversația scriitorului cu Dumnezeu se întinde pe șase volume: Conversații cu Dumnezeu, vol. I, II, III, Prietenie cu Dumnezeu, Comuniune cu Dumnezeu, Momente de grație.

Nealle Donald Walsch ne descrie astfel dragostea nelimitată si necondiționată cu care Dumnezeu ne învăluie în permanență. Această iubire a lui Dumnezeu ne face să înâelegem că nu suntem singuri și exemplifică, mai mult decât orice, vorbele spuse în Noul Testament (Ioan X, 30): „Cu toții Una suntem”.

3. Sfântul, surferul și CEO-ul

"Sfântul, surferul și CEO-ul", carte semnată de unul dintre cei mai mari experți din domeniul leadershipului, Robin Sharma, urmărește povestea lui Jack Valentine și traiectoria pe care viața lui începe să o ia, după ce își schimbă total stilul de gândire.

Simțindu-se incomplet ca ființă umană, el a pornit într-o călătorie al cărei scop era căutarea înțelepciunii prin care să poată trăi o viață mai fericită, mai sănătoasă și mai frumoasă. Printr-o serie de întâlniri cu trei profesori remarcabili, Jack a descoperit o filozofie puternică ce i-a permis să își remodeleze realitatea și să își acceseze propriul destin.

În articolul

Top 3 cărți de spiritualitate, pe care nu trebuie să le ratezi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x