Top 3 centre SPA cu tratamente inedite din Romania

Publicat pe 03.09.2012 la 13:56 Actualizat pe 03.09.2012 la 14:23

Toate centrele spa recunoscute ca respectand standardele internationale au dotari de lux, echipamente performante si specialisti instruiti. Relaxarea in mainile lor este garantata. Dar exista si cateva centre care ofera ceva in plus, care au un specific usor diferit, si dintre acestea, va prezentam trei dintre cele mai... altfel.

1 Bali Spa Cornu este un spatiu unic, decorat cu mobilier adus integral din Bali, cu atmosfera desprinsa din insula zeilor prin muzica si aromele originale. Are chiar si doi terapeuti-maseuri balinezi, Eka și Tempos. Centrul, aflat la 90 km de Bucuresti, intr-un peisaj de munte, cu multa verdeata, reuneste cunostintele asiatice despre relaxare si stare de bine cu experienta medicala de peste 20 de ani a doctorilor Dana si Stefan Jianu, creatorii acestui proiect. Programele pe care le ofera sunt variate, de la relaxare la sfarsit de saptamana (Escape) si wellness pentru cuplu (Duo), la detoxifiere si refacere, la antiaging (Forever Young), rasfat și frumusețe (Ego). Un element important de atractie este bucataria cu elemente spa, care include diete stricte sau, pentru cei care nu suporta sa isi vada farfuria mai mult goala, o dieta hipocalorica.

Vedete, presedinti sau directori ale unora din cele mai mari companii din Romania, persoane publice aleg sa se refugieze in templul balinez creat de sotii Jianu printr-o investitie in cladiri si echipamente de circa 2 milioane de euro.

2 Roua SPA aflat in Bucuresti, are o gama de tratamente „semnatura” un element esential pentru a se diferentia de celelalte. Sunt tratamente pe care nu ai cum sa le faci in alta parte, adevarate ritualuri. In iarna au lansat Royal Hot Stones, un masaj cu pietre calde la patru maini. In luna aprilie (de Paste), au lansat ritualul Divine Candles, care presupune o baie de relaxare a picioarelor, scrub cu sare de Himalaya, masaj cu lumanari de uz cosmetic. Pentru barbati, au Richness of Wine Gentlemen’s Ritual – scrub cu pasta de struguri, masca cu extract de vin, masaj revitalizant cu ulei de vin si minifacial. Sunt tratamente spa pe care profesionistii in domeniu le considera cu totul exceptionale, gandite de specialistii centrului.

3 Complexul de Terapie Naturala Alexandra se gaseste tot pe Valea Prahovei, ca si Bali Spa Cornu, la 450 metri altitudine, acolo unde, certificat si in cartile de geografie, aerul are cel mai ridicat continut in ozon si ioni negativi din tara. Fara a fi un lacas al luxului, ca celalalt ocupant al topului, Complexul Alexandra ofera ceva unic in Romania: impachetarile cu spirulina vie, crescuta chiar acolo, in bazine proprii. Spirulina este o alga, cu cel mai mare continut de vitamine, microelemente, aminoacizi si fermenti. Stimuleaza regenerarea pielii, purifica, detoxifiaza organismul, mareste capacitatea organismului de a lupta impotriva stresului, previne sterilitatea si ajuta in lupta impotriva cataractei si miopiei. Reduce colesterolul si trateaza anemia.

Vezi cat te costa astfel de tratamente si mai multe detalii, pe Income Magazine!

În articolul

Top 3 centre SPA cu tratamente inedite din Romania

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x