Top 5 tratamente naturiste pentru reglarea greutatii

Publicat pe 14.02.2019 la 15:05 Actualizat pe 14.02.2019 la 15:08

O mare parte din persoanele dornice sa slabeasca trec cu vederea faptul ca cel mai important este sa ai un organism sanatos. Aceste produse au in componenta ingrediente 100% naturale, benefice pentru reducerea greutatii corporale.

Reglarea greutatii corporale reprezinta una dintre problemele majore cu care se confrunta o buna parte din populatie. Indiferent daca ai nevoie sa iti imbunatatesti starea generala de sanatate sau pur si simplu iti doresti un trup suplu pentru sezonul estival, arderea excesului de grasime poate fi destul de dificila.

Motivele care conduc la ingrasare sunt diverse, la fel si modul in care reactioneaza fiecare organism la curele de slabit. Pe langa dieta si efort fizic, exista numerosi factori care pot influenta scaderea greutatii. Ingredientele naturale au efecte revolutionare si actioneaza pe diverse cai pentru a obtine rapid o greutate optima.

Ai declarat razboi kilogramelor in plus, dar rezultatele se lasa mult asteptate? Iti recomandam un proces de slabire cu produse naturiste Herbagetica. Iata cateva remedii naturale pentru reglarea greutatii, atent gandite si create special pentru sanatatea si echilibrul perfect al corpului tau!

1. Aloe Ferox pentru reducerea apetitului alimentar

Exercitiile fizice realizate in exces si dietele alimentare nu vor avea niciun efect asupra organismului daca nu reusesti sa invingi poftele culinare. Pentru aceasta, ai nevoie de un produs natural pentru reducerea apetitului alimentar. Aloe Ferox este o pulbere obtinuta prin deshidratarea completa a plantei cu acelasi nume. Fiind un produs complet natural, acesta este asimilat aproape instantaneu de organism. Acesta actioneaza ca detoxifiant puternic, mareste rata metabolismului pentru arderea rapida a caloriilor, reduce apetitul si creste productia de colagen. Avand o actiune atat de complexa, Aloe Ferox are o eficienta extraordinara pentru scaderea in greutate.

2. Detox Suplu pentru accelerarea metabolismului

Stimularea metabolismului reprezinta un pas important pentru toate persoanele care isi doresc o silueta armonioasa. Cu toate acestea, viteza cu care corpul reuseste sa arda caloriile depinde de numerosi factori, printre care varsta, sexul si genetica joaca un rol important. In plus, dupa 40 de ani, metabolismul oamenilor incetineste constant. Detox Suplu contribuie la accelerarea metabolismului. La baza acestui produs se afla o alga bruna numita Kelp. Potrivit studiilor, aceasta planta detoxifica organismul si ajuta la pierderea kilogramelor in plus, prin arderea mai intensa a caloriilor, scaderea poftei de mancare si impiedicarea absorbtiei grasimilor saturate. De asemenea, Kelp este una dintre putinele plante medicinale care inhiba secretia in exces a hormonilor feminini responsabili de formarea tesuturilor adipoase inestetice. Detox Suplu contribuie si la cresterea activitatii glandei tiroide, cea care este responsabila pentru intensificarea metabolismului general.

3. Detox Activ pentru detoxifierea organismului

Un remediu natural excelent pentru scaderea in greutate este si Detox Activ. Acesta contribuie la detoxifierea organismului prin catalizarea procesului de eliminare din tesuturi a nitratilor si nitritilor, a creatininei, a ureei si a bilirubinei in exces. In cadrul procesului de slabit, Detox Activ functioneaza ca un laxativ si diuretic puternic, accelereaza usor metabolismul, inhiba poftele alimentare si creste productia de colagen oferind elasticitate pielii. Totodata, acesta are beneficii multiple pentru sanatatea organismului: functionarea normala a tranzitului intestinal, mentinerea colesterolului in limite normale, reglarea tensiunii arteriale, protectia sistemului imunitar. Cu toate ca este deosebit de eficient pentru slabitul rapid, rolul principal al produsului Detox Activ este acela de a echilibra in mod natural organismul, prin eliminarea toxinelor.

4. Extract de Cozi de Cirese pentru eliminarea lichidelor in exces

In orice dieta este nevoie de sprijin eficient cu efect anticelulitic, depurativ, diuretic. Extractul din cozi de cirese este ideal pentru eliminarea lichidelor in exces retinute de organism. Acesta se prezinta sub forma unei pulberi fine, obtinuta in mod natural si care este bogata in principii active. Celulita le da batai de cap multor persoane care nu stiu cum sa scape de aspectul neplacut al coajei de portocale. Retentia de lichide este principala cauza a acumularii acestui tesut adios. Extractul din cozi de cirese stimuleaza rinichii pentru a elimina excesul de apa, reduce inflamatia si intervine in metabolismul grasimilor prin blocarea formarii de tesut adipos.

5. Extract de Cicoare pentru productia hormonului satietatii

Pofta de mancare si senzatia de satietate sunt reglate de catre hormoni, iar un dezechilibru al acestora poate conduce la acumularea kilogramelor in plus. Productia hormonului de satietate este importanta deoarece in cazul unui nivel scazut, acesta creste pofta de mancare. Cicoarea are un efect neobisnuit asupra organismului. Mai exact, daca este administrata inainte de masa, aceasta creste apetitul alimentar, in timp ce administrata in timpul mesei suprima aproape complet pofta de mancare. Extractul de cicoare este ideal pentru buna functionare a sistemului digestiv, ajuta la digestia grasimilor si la imbunatatirea functiei de detoxifiere a ficatului.

O mare parte din persoanele dornice sa slabeasca trec cu vederea faptul ca cel mai important este sa ai un organism sanatos. Aceste produse au in componenta ingrediente 100% naturale, benefice pentru reducerea greutatii corporale. In cadrul unui proces de slabire, este esential sa se observe rapid rezultate promitatoare, insa metoda aleasa trebuie sa fie una sigura si eficienta.

În articolul

Top 5 tratamente naturiste pentru reglarea greutatii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x