Tratamentul cu zahar topeste celulita

Publicat pe 07.09.2010 la 12:20 Actualizat pe 07.09.2010 la 12:47

tratament

Vrei sa scapi de celulita? Nu esti singura! Conform unui studiu recent, 90% din femei sufera de aceasta afectiune si si-ar dori sa scape de ea.

Multe femei au o relatie de dragoste/ura cu propriul corp. Adesea gasim nenumarate defecte in ceea priveste forma noastra fizica, iar una dintre plangerile cele mai intalnite este “sunt grasa!”. In proportii sanatoase, grasimea este importanta si necesara corpului uman, in cantitati exagerate insa, cauzate de numerosi cheeseburgeri si cartofi prajiti, aceasta poate capata o forma neplacuta si inestectica, cunoscuta sub numele de celulita. Sa scapi de acel aspect de coaja de portocala atat de detestat nu este usor, dar nici imposibil. Important este sa incepi tratamentul cat mai devreme.



Ia masuri cat inca mai poti!

O reteta-minune, universala, nu exista, insa pe langa o alimentatie sanatoasa si evitarea sedentarismului, se pot urma diferite proceduri de Spa a caror eficienta a fost deja demostrata. “Cellu Atack” este un program profesional de ultima generatie, special creat pentru tratarea celulitei, hidratarea si reminalizarea epidermei. Prezinta o combinatie exclusiva de ingrediente (iod organic, extract de iedera) ce favorizeaza eliminarea lichidelor si a tesutului adiopos, stimuland totodata drenajul limfatic. Este un tratament nou care poate fi facut cu sau fara termocuverta, cu rezultate exceptionale.



Pasii tratamentului



Gomajul se realizeaza cu cristale de zahar, acesta pregatind pielea pentru patrunderea ingredientelor active, prin inlaturarea celulelor moarte de la suprafata epidermei. Cristalele de zahar stimuleaza microcirculatia si umidifica pielea. Urmeaza apoi aplicarea unui gel foarte concentrat, bogat in ingredienti activi anticelulita - iod, cafeina, extract de alge. Ultima etapa presupune folosirea unei emulsii speciale pentru a favoriza actiunea gelului. In functie de preferinte, clienta va sta 25 de minute la termocuverta sau acoperita cu un prosop.


Sfatul specialistului


Laura Stefan, terapeut Dreamline, spune: “Datorita ingredientelor active foarte puternice, pielea va avea un aspect tonifiat, va fi hidratata, bronzul va putea fi pastrat o perioada indelungata, iar aspectul de coaja de portocala va fi diminuat simtitor. Cu toate acestea, rezultatele depind de fiecare persoana in parte dieta corecta si ambitia jucand si ele roluri importante.”


Contraindicatii: afectiuni ale pielii, capilare, varice, neoplasm, rani, tumore, nodui, sarcina curenta, stimulator cardiac, epilepsie, angina, astm, hemofilie, afectiuni cardiace, menstruatie, probleme arteriale, tuberculoza, raceala sau gripa, alergii la produse pe baza de alge marine, namol marin, retinol sau alte boli grave.

Citeste si revista Felicia

Sursa foto: bonjourcolorado.com

În articolul

Tratamentul cu zahar topeste celulita

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x