Visezi la un costum de baie minuscul? Slăbește sănătos și eficient în 7 zile!

Publicat pe 16.05.2014 la 19:07 Actualizat pe 16.05.2014 la 20:22

Nu aștepta până pleci în vacanță pentru a arăta superb în costumul de baie. Fii prevăzătoare și dă jos kilogramele extra până ajungi la plajă! Nu ai nevoie decât de șapte zile pentru a atinge obiectivul propus

Nu aștepta până pleci în vacanță pentru a arăta superb în costumul de baie. Fii prevăzătoare și dă jos kilogramele extra până ajungi la plajă! Nu ai nevoie decât de șapte zile pentru a atinge obiectivul propus!

Totul începe cu un regim alimentar echilibrat, cu mâncare gustoasă și cât mai proaspătă:

Ziua 1: 2 felii de avocado înfășurate în somon afumat și o salată de pepene galben (mic dejun), salată de piersici cu roșii cherry, puțină brânză cu mucegai și două felii de bacon (prânz), scoici cu porumb fiert, roșii cherry, usturoi și busuioc (cină)

Ziua 2: o felie de pâine prăjită integrală cu unt de arahide și felii de piersică (mic dejun), salată de penne integrale și ricotta cu dovlecei și ardei gras (prânz), somon la cuptor cu salată de prune, castravete, ceapă roșie și mentă (cină)

Ziua 3: Smoothie din coacăze, lapte de cocos, banane și nucă de cocos (mic dejun), salată cu pepene verde, edamame fierte, brânză feta și ceapă (prânz), friptură la grătar cu cartofi noi și dressing din muștar Dijon (cină)

Ziua 4: iaurt natural cu semințe de mac, miere, căpșuni tăiate și migdale (mic dejun), șaorma cu ton, fasole albă, brânză și ceapă roșie (prânz), tăiței cu dressing asiatic și pui la grill (cină)

Ziua 5: ovăz cu lapte de cocos, căpșuni și afine (mic dejun), tabbouleh de vară (prânz), crevete la grătar cu quinoa gătită și nuci pecan (cină)

Ziua 6: omletă cu roșii coapte la foc mic și brânză de oaie (mic dejun), salată tailandeză de pui (prânz), ciuperci și dovlecel la grill cu fasole neagră și salsa (cină)

Ziua 7: două ouă fierte cu roșii și cartofi noi (mic dejun), două tartine cu avocado la grătar, ceapă roșie, ricotta și miere (prânz), două frigărui cu pui, ardei grași și ceapă, servite cu dressing de iaurt și castraveți (cină)

În articolul

Visezi la un costum de baie minuscul? Slăbește sănătos și eficient în 7 zile!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x