3 jucării ce îi țin azi pe puști departe de net și de aplicații

Publicat pe 07.03.2018 la 11:15 Actualizat pe 07.03.2018 la 11:19

Cea mai frumoasă parte din spatele acestor jucării este că reușesc să îi țină pe puști departe de net și aplicații, oferindu-le în același timp șansa unei socializări reale, alături de ceilalți puști. Iată mai jos povestea acestor jucării.

Într-o lume în care totul se învârte în jurul tehnologiei, a netului și a aplicațiilor pentru mobil, este absolut uimitor modul în care o serie de jucării pot crea atât de mult buzz în rândul puștilor. Simplitatea acestora și componenta de free-tech este poate secretul din spatele popularității de astăzi a unor jucării precum kendama sau spinner-ul. La școală, în fața blocului sau în parc, peste tot vezi astăzi găști de puști care se întrec în trick-uri sau învârt cu viteză spinnere colorate.

Cea mai frumoasă parte din spatele acestor jucării este că reușesc să îi țină pe puști departe de net și aplicații, oferindu-le în același timp șansa unei socializări reale, alături de ceilalți puști. Iată mai jos povestea acestor jucării:

Kendama

Kendama este noua senzație mondială în rândul puștilor din întreagă lume, însă istoria sa ne duce cu câteva secole în urmă, în îndepărtata Japonie. Este o jucarie exrem de convenabilă din punct de vedere al creativității, deoarece poți face o mulțime de trick-uri cu doar un maner de lemn, o bucată de sfoară și o bilă. Există o mulțime de modele de jucării Kendama, comunități de fani în mai toate țările și chiar competiții la nivel mondial. Puștii se întrec în provocări, jucându-se pe 3 runde. Cine pierde prima rundă are K. Cine ajunge primul la K-E-N, a pierdut. Iată cât dinamism pornit de la o simplă jucarie.

Fidget Spinner

O mulțime de produse fidget spinner îl așteaptă pe puștiul tău, în foarte multe culori vii și fosforescente, oferindu-i în același timp șansa de a socializa cu ceilalți copii de vârsta lui. Aceste jucării ale momentului au cucerit rapid întreaga lume și nu cunosc limită de vârstă. Chiar și tu poți să îți cumperi un fidget spinner sau un hand spinner, pentru că sunt incredibil de utile pentru combaterea stresului de la birou și la ameliorarea stărilor de anxietate.

Figurine cu eroii preferați

Pentru că mai toți puștii sunt înnebuniți după desenele animate cu super-eroi, producătorii de jucării s-au orientat rapid către această nișă, scoțând deja de ani buni pe bandă rulantă figurine cu aceste personaje. Astfel, pustiul tău își poate construi o colecție impresionantă cu cei mai iubiți eroi din filmele și desenele animate, uitând astfel de net și aplicații. De obicei, admirația pentru un astfel de personaj este extrem de răspândită într-o gașcă de puști, de aceea, cei mici își vor putea petrece timpul liber în cel mai frumos mod posibil, alături de figurinele sale preferate.

Aparent, cei mici au descoperit singuri soluția pentru a sta departe de net și aplicații, prin toata aceasta gamă de jucării tech-free, ce au dobândit o popularitate uriașă la nivel mondial. Acestea permit o socializare mult mai vie, mult mai directă, construită în jurul pasiunii pentru aceste produse minunate.

Dacă pustiul încă nu are aceste produse în colecția să de jucării, cumpără-i-le chiar acum, pentru că sunt senzația momentului în România. Toți puștii vorbesc numai de kendame, învărt toata ziua spinnere și toate astea îi apropie mai mult decât discuțiile pe chat sau site-urile de socializare.

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

3 jucării ce îi țin azi pe puști departe de net și de aplicații

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x